Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Pulsfire Ezreal

RobaczeKK_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam sie czy kupic pulsfire eza. Nie chodzi o cene lecz o wyglad, mysle ze ten niebieski za 520 chyba jest lepszy, a wy jak myslicie? Czy jest tak dobry jak jego cena.

11w32gn.png

Opublikowano

nie oplaca sie. jest brzydki i ma brzydkie skille. jedynie ta zmiana wygladu co kilka lvl i taniec fajny.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Wg. mnie jest ładny,zawsze warto mieć jakiś super-skin,do tego ma zmienione animację oraz kilka rzeczy jak go kupisz.

Opublikowano

Wlasnie mysle nad lodowym, a jakies skiny za 1800? Jakie polecCie?

Mam Pulsefire i Lodowego, i Ci powiem, że skiny się strasznie różnią. W lodowym jest zmieniony tylko wygląd, a w Pulsefire wszystko.

Ja bym na Twoim miejscu wybrał Pulsefire, po prostu świetne animacje, pięknie wygląda w grze :3

279981407253602336505.png
Opublikowano

Tyle że Pulsfire jest o niebo droższy jednak jak chcesz się pokazać z dobrej strony to bierz legendarnego. Osobiście ja bym sobie go nie kupił powód za drogi dla mnie lepiej lodowego.

ZIELONO MI O_o

Opublikowano

Imo się nie opłaca. Nie jest jakiś piękny w grze, daje 1 tło i 1 ikonkę. Ja bym wolał już Udyra na Twoim miejscu.

Nie polecam, za drogi, może za 1800 bym wziął

Opublikowano

Witam, zastanawiam sie czy kupic pulsfire eza. Nie chodzi o cene lecz o wyglad, mysle ze ten niebieski za 520 chyba jest lepszy, a wy jak myslicie? Czy jest tak dobry jak jego cena.

Według mnie nie jest wart swojej ceny, też sądzę ze ten za 520 wygląda lepiej.

Opublikowano

A Kayle/Mundo za 1800? Ktory lepszy? (Eza wezme chyba za 520)

Kayle skin jest bardzo fajny, ale na rankedach sobie nie pograsz, bo banują ją czesto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...