Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Testowy wot niedziała

Garion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie głównej jeszcze nie pojawiło się żadne info o0 Przecież tyle razy potwierdzali dzisiejszą datę, a zazwyczaj serwer startuje koło 6-8 rano. Pozostaje Nam czekać.

PS Wiesz że musisz ściągnąć launcher? Będzie on do ściągnięcia na stronie głównej gry.

Opublikowano

Można coś zrobić żeby niepobierać od nowa całej gry?

Niestety nie. Jeśli byłaby taka możliwość WG już dawno zrobiłby to. Nie jesteś jedynym graczem, który próbuje szukać rozwiązania tego problemu. Na pewno ktoś złożył zażalenie, ale jak widać nie poskutkowało. Po prostu trzeba ściągać całego klienta za każdym razem.
Opublikowano

Irytujące jest to, że zawsze pobiera całą grę od nowa...

Czy to ja robię coś źle ?

Można coś zrobić żeby niepobierać od nowa całej gry?

Niestety nie. Jeśli byłaby taka możliwość WG już dawno zrobiłby to. Nie jesteś jedynym graczem, który próbuje szukać rozwiązania tego problemu. Na pewno ktoś złożył zażalenie, ale jak widać nie poskutkowało. Po prostu trzeba ściągać całego klienta za każdym razem.

Spróbujcie wrzucić to co ściągacie (Ten laucher) Do kopii całego clieanta gry i odpalcie. Wydaje mi się, że powinno ściągnąć samą aktualizacje, bez 6GB gry :)

Z góry mówię, że nie testowałem

Edit: Jeszcze tego serwera nie ma o0

Opublikowano

ale skąd mam wiedzieć co pobrać skoro nie podali jeszcze tego launchera

Zrób teraz kopię całej gry World of Tanks, następnie czekaj na dl testu 8.11. Gdy pojawi się informacja, pobierz laucher, wklej go do folderu z WoT'em i uruchom. Wydaje mi się, że powinien się ściągnąć sam update 8.11

Opublikowano

Zrób teraz kopię całej gry World of Tanks, następnie czekaj na dl testu 8.11. Gdy pojawi się informacja, pobierz laucher, wklej go do folderu z WoT'em i uruchom. Wydaje mi się, że powinien się ściągnąć sam update 8.11

Na poprzednim teście tego próbowałem i nie poszło

Opublikowano

Odwiedzam czasami stronę klanu WIN i napotkałem u nich taką informację:

"Zgodnie z obietnicami potwierdzonymi danymi start serwera testowego rozpocznie się jutro czyli 24.01 Ci co nie mają starego klienta testowego będzie czekać ok 6GB pobierania a dla mających test serwer zaledwie update."

Opublikowano

Jak będzie to będzie. Dla mnie to żaden problem pobierać 6GB- pół godziny czekania.

Co wy tak pilnujecie tej daty otwarcia ? Rozumiem, gdyby to było 9.0 to ok ;)

x

Opublikowano

Można coś zrobić żeby nie pobierać tych 6400MB ? Tylko sam patch

Nie ma takiej opcji.

Opublikowano

Działa wam serwer testowy ? Bo dzisiaj próbowałem wejść, tzn uruchomiłem, pokazało się ładowanie (przed intrem) i gra się wyłączyła. Normalny serwer mi działa i testowy wczoraj też mi działał

Opublikowano

Działa wam serwer testowy ? Bo dzisiaj próbowałem wejść, tzn uruchomiłem, pokazało się ładowanie (przed intrem) i gra się wyłączyła. Normalny serwer mi działa i testowy wczoraj też mi działał

Działa bez problemu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego niemoge pobrać patcha na server testowy wot 8.11?

Mi wykakuje cos takiego  The server may be unavailable  or your netwoork  connection  settings may  be wrong. Co robić ???

Opublikowano

Mi wykakuje cos takiego  The server may be unavailable  or your netwoork  connection  settings may  be wrong. Co robić ???

Nie odkopuj starych tematów. 

Serwer testowy został zamknięty i zostanie otwarty dopiero jak będzie wchodził Patch 9.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...