Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] AD i AP

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Czy te runy AD/AP będą wystarczające? Czy coś ewentualnie zmieniać? Chodzi mi ogólnie żeby był jak największy output dmg, a wydaje mi się że lepiej jest naładować armor pene niż samego AD i mieć w d... armor przeciwnika.

1390467933-U371599.png

Jakieś opinie czy porady?

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Greater Quintessence of Attack Damage - Damage + 2.25
Greater Mark of Attack Damage - Damage + 0.95
Greater Seal of Armor - Armor + 1.41
Greater Glyph of Magic Resist - Magic Resist + 1.34

Ja polecam takie. Sprawdzają się na każdy rodzaj AD.

Opublikowano

Ale przecież ci mówię że nie chcę pure AD, tylko po prostu pene. Na dłuższą metę bardziej się to przydaje, szczególnie w early gdzie przeciwnik ma mało armora, czyli ma on tak jakby "większą wagę" (czyli np. 1 armor = 0,5% obrony, zamiast 0,05% jak w late przy >100 armora), czyli moje przebicie jest bardziej efektywne. A AD to AD, ot trochę DMG które można załatwić robiąc cloth armor.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Racja, źle zinterpretowałem to co napisałeś. Lecz nie zgodzę się z tym, że się bardziej przydaje. Oczywiście, na ADC Armor Penetration jest bardzo pomocny ale na resztę AD lepiej zainwestować w Resisty i Armor.

Opublikowano

Pomyśl nad dodaniem Magic Resistów do AP run. Jak będziesz chciał iść np. Gragasem na Kayle to ona Cie zniszczy na 2gim lvlu. Niby fajnie się gra Annie 50 AP na starcie vs melee champ ale na dłuższą metę będzie Ci brakowało resów.

AD runy są ok. Lepiej zainwestować w armor pene aby zhonyia czy omen na starcie u enemy nie pozbawiało nas szans na wygrany trade

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...