Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pomysły na serwer RPG/Autorskie wasze pomysły.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie piszę zaawansowane skrypty więc w nich mogę napisać wszystko. Mogę w każdej chwili zakupić serwer 80 slot. Lecz potrzebuję pomysłu na serwer. Najchętniej zrobiłbym jakiś autorski serwerek ( wyróżniający się ) i tutaj proszę o wasze odpowiedzi jaki byście sobie wymarzyli serwer. Za każdy pomysł daję like a osoba która napisz najciekawszy oferuję vipa na tym oto serwerze. Dziękuję z góry za odpowiedzi pozdrawiam !

Opublikowano

Hmmm...serwer RPG?Proponuje zrobić tak:

1.Masa skrzyń z itemami (niekoniecznie cennymi ;p) rozsiana po całej mapie.Skrzynie byłyby skonfigurowane tchestem tak aby każdy gracz mógł zabrać ich zawartość.

2.Klasy wybierane na starcie (np.mag,rycerz,łucznik).Za zmiane klasy trzeba by juz bylo zapłacić (np.10 smsem).

3.Skille,rozwinięty system rozwoju postaci.

4.Możliwoś kupna $ i expa ale w rozsądnej cenie

Jak coś wymysle to dopisze ;)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz tchest nie będzie potrzebny bo jak pisałem wszystko robię sam. Czyli zaproponowałeś takiego typowego średniowiecznego RPG. Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...