Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] Zchakowane lobby.

ppiotrek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzisiaj grałem w codg multi wszedłem na jakies lobby grałem normalnie jak zawsze runda dobiegła konca i patrze w menu lobby pokazuje mi ze mam 60 level 2 prestiż myśle se WTF a mialem 2 prestiż i 7 poziom jak to cofnąc i czy za to bana można dostać nie używałem żadnych haków czy czego innego pomocy

Opublikowano

Nie cofniesz tego chyba, że resetując statystyki, ale do tego wymagany jest chyba 10 prestiżu. xD
Nie wyrwiesz za to bana. Nie ma szans.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

po przekopańiu tony internetu udało mi się cofnąc level do stanu pierotnego jak by ktoś miał też taki problem to zrobiłęm tak : skasowałem cały plik players uruchomiłem codg wyszłem z gry potem właściwości gry w steam aktualizacje zakladka w steam i odznaczylem włącz synchronizacje ze steam cloud... steam zapytał czy przywrócic pliki czy wysłac z komputera wziołem z komputera wyslij i level był przywrucony

Opublikowano

po przekopańiu tony internetu udało mi się cofnąc level do stanu pierotnego jak by ktoś miał też taki problem to zrobiłęm tak : skasowałem cały plik players uruchomiłem codg wyszłem z gry potem właściwości gry w steam aktualizacje zakladka w steam i odznaczylem włącz synchronizacje ze steam cloud... steam zapytał czy przywrócic pliki czy wysłac z komputera wziołem z komputera wyslij i level był przywrucony

Niepotrzebnie, nic by Ci się nie stało.

Ale dzięki za info jak usunąłeś problem. :-)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...