Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Nieodpychanie z konia z buta +

PaskudaMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim zacznę nie wiem która forma jest poprawna "nieodpychanie" czy "nie odpychanie", nie chce mi się sprawdzać ponieważ zależy mi na czasie więc sorka ;)

Witam, poszukuję hacka lub pliku do KamerModa dzięki któremu będę "nie odpychał" bijąc moby z buta (o ile takowy istnieje) oraz tego samego, lecz na konia ;)

Z góry dziękuję za pomoc ! Pozdrawiam !

Pytanko : Czy wykrywacz kamieni metin w modzie, wykryje mi coś na zasadzie tego z ISu czy dopiero jak zauważy na polu widzenia ?

Opublikowano

Zanim zacznę nie wiem która forma jest poprawna "nieodpychanie" czy "nie odpychanie", nie chce mi się sprawdzać ponieważ zależy mi na czasie więc sorka ;)

Witam, poszukuję hacka lub pliku do KamerModa dzięki któremu będę "nie odpychał" bijąc moby z buta (o ile takowy istnieje) oraz tego samego, lecz na konia ;)

Z góry dziękuję za pomoc ! Pozdrawiam !

Pytanko : Czy wykrywacz kamieni metin w modzie, wykryje mi coś na zasadzie tego z ISu czy dopiero jak zauważy na polu widzenia ?

1. Wpisz /antifly i nie odpycha

2. Jak będzie w polu widzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...