Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens zycia bla bla bla

Torsay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witom, na start napisze, ze jestem zdrowym czlowiekiem. Dobra nie bede sie rozpisywal. Chodzi mi o to, ze zycie jest tak bardzo nudne zycie typowego kowalskiego to nauka -> praca -> starosc -> smierc. To jest takie nudne i jak na to patrze zycie mamy jedno i czemu wiekszosc ludzi zyje tak jak kazdy inny ? sa tez wyjatki. Kurwa mamy tak wiele mozliwosci i czemu praktycznie wiekszosc ludzi zyje tak normalnie to jest takie nudne. Ja w przyszlosci nie widze siebie jak pracuje 20 latna np. budowie, a potem chuj. Tez nie widze siebie jak zarabiam 200 000 zł na dom lub biore jakis spierdolony kredyt z banku. Kazdy bank badz firma ma swojego wlasciciela i im sie udalo rozwinac firme i zarobic duza kase. Skoro im sie nie udalo to czemu innym sie nie udaje ? Tez nie widze siebie jak mam 60+ lat. To jest juz za duzo i wolalbym juz wczesniej umrzec. Dobrym rozwiazaniem byloby inwestowanie na gieldzie, choc to tez jest nudne :) Zawsze chcialem byc "kims" a nie zwyklym czlowiekiem. Zapraszam do dyskusji na temat tego jakie to zycie jest nudne

Opublikowano

dokładnie uważam to samo życie jest tak nudne ze nie chcę się żyć sam się nie widzę ze bym musiał żyć jak przeciętny człowiek (nie oszukujmy się co to za życie "praca dom, praca dom") aż mnię chuj strzela jak bym miał tak żyć

Opublikowano

Takie pojebane życie, nic nie poradzi na to.

Owszem można się jakoś gdzieś tam wybić, coś mnieć z tego życia ale jest to trudne.

Zresztą żeby jeden miał lepiej drugi musi mieć gorzej i już tak zawsze będzie ;)

btw. jeżeli Ci się życie nudzi to zawsze możesz zrobić jakieś salto z mostu :)

To dość fajne musi być, przynajmniej nie tak nudne jak cięcie się czy wieszanie ;)

HBV27j.png

Opublikowano

No życie jest nudne, ale zawsze można mu dodać kolorów

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Jak można się zabić skacząc z mostu? Nigdy nie wiedziałem o co chodzi...

W sumie to można bo niby czemu nie. Tyle tylko że pasuje skoczyć na jakiś beton albo coś bo do wody to tak średnio, no chyba że płytko jest ;)

U mnie jak remontowali most to spadł typ i sobie dupe połamał. Sądzę że skok na banie bez problemu rozwiązuje wszystkie problemy :)

HBV27j.png

Opublikowano

Najlepsze samobójstwo: Skoczyć z samolotu :P

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Samobójstwo nie wchodzi w rolę. Wolałbym przed samobójstwem okraść jakiegos bogacza, a potem zyc dobrze :3 A jak samobojstwo to bym skoczyl z samolotu na bialy dom czy cos :D

Opublikowano

To by bylo wejscie smoka :D Albo wygrac 30mln w totolotka ^^

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Samobójstwo nie wchodzi w rolę. Wolałbym przed samobójstwem okraść jakiegos bogacza, a potem zyc dobrze :3 A jak samobojstwo to bym skoczyl z samolotu na bialy dom czy cos :D

Miałbyś problem ze skoczeniem na biały dom bo nad nim nie latają samoloty z tego co mi wiadomo ;))

HBV27j.png

Opublikowano

Jezeli chodzi o moja opinie co do tematu i przedmowcow to zycie samo w sobie nie jest znowu takie nudne... Wchodzimy coraz wyzej po szczeblach nauki, wyksztalcenia, dorastamy do czegos co mozemy osiagnac. Praca, pieniadze, dom, rodzina to jest wedlug mnie prawdziwe zycie... Zyc szczesciem swoich bliskich, a najwieksze szczescie jest wtedy gdy jedna wazna osoba jest przy nas czy to ojciec, matka, maz, zona czy nasze dziecko jest to dla nas szczescie. Co do samobojstwa nie popieram tego nawet w 5%. Jest to dla mnie ucieczka od problemow, cos w rodzaju wpisania kodow w grze i wylaczeniu jej po 2h bo sie nam znudzilo nwm latanie... Trzeba walczyc do konca chocby nawet umrzec a nizeli dac sie wziasc do niewoli :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...