Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support Lulu - czy warto mainować?

AwesomeProGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lulu na chwilę obecną jest b. mocnym supportem.Ma dobry harass,slow'y,ciekawe ulti,cover oraz pomaga zdobyć ADC'erą fragi.

Jednak myślę że jeśli chodzi o late to nie jest tak bardzo mocna ponieważ nie ma jak zainicjować tf'a,np. sona obszarowy ult,czy leona przyciągnięcie,stun + jej ulti.

Podsumowanie:będzie dobrym pickiem na supporta jeśli myślisz o early/mid game,w sumie late też będzie dobre ale wtedy byłyby lepsze picki.

Opublikowano

Early ma bardzo dobre Lulu ma duży harras dużo pomaga, dobre CC jednak ja bym wolał kupić taką leone sone lub tresha bo są moim zdaniem lepsi od lulu.

ZIELONO MI O_o

Opublikowano

Mainuje support od początku grania rankedow, i powiem, że lulu jest super supportem. Harras na początku + tarcza. Zamiana adc (czy czegoś, co niszczy linie u przeciwników) podczas tf'a w wiewiorke jest ultra pomocne. Ult rzuca się na gracza z największym dmg który za pewne bedzie focusowany i tf wygrany. Osobiście wolę sone bo heal + aoe stun z ulta

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W lulu boli brak heala. Dobrze rzucony ult moźe zmienić bieg TFa lub uratować twojego sojusznika. Wysoki poke, oraz stuno/silence , które świetnie blokuje przeciwników. Kolejnym plusem jest niski cd na ulta. Tarcza i ultimate na twojego sojusznika daje mu dużo więcej źycia. Postać mocna, brakuje jej tylko heala lub jakiegoś samodzielnego hard CC

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...