Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kit i ma

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo...

Mam problem z kit-ai. Usawlem czas 30 dni w sekundach w essentialu,a i tak gracze borą kita co kilka sekund jak by nigdy nic...

Jak mam zablokowac klse VIP w ma przed innymi niż VIP i SVIP? Klasa dziala tak jak powinna, tylko ze gracze mogą ja brac :C

w5cNAHm.png

Opublikowano

dealy mam na 43000

Pliki są dobrze skonfigurowane, kolega mi je sprawdził i też nie wie o co chodzi, pluginów mam mało i jażeli sie nie mylę to żaden się nie gryzie? Nw może jakaś permisja lub skrypt, nie chcę dawać itemów każdemu osobno :C

w5cNAHm.png

Opublikowano

Ktoś pomoże, brakuje mi już tak niewiele do zakończenia prac nad serwerem :)

Proszę, niech mi ktoś pomoże co mam zrobić by zablokować 'spamowanie' kit-ami i zablokowanie klasy VIP w MobArenie dla zwykłych Graczy...

w5cNAHm.png

Opublikowano

A masz w permissions dla gracza essentials.kits.* lub essentials.kit.* jeśli tak to usun to i daj essentials.kits.nazwa?

A co do tego z vipami w pluginie Mob Arena masz permissions mobarena.classes.nazwa. Np mobarena.classes.tank . To tak samo jest z klasą vip dajesz mobarena.classes.vip a graczowi tego nie dajesz . Pozdrawiam

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

A masz w permissions dla gracza essentials.kits.* lub essentials.kit.* jeśli tak to usun to i daj essentials.kits.nazwa?

A co do tego z vipami w pluginie Mob Arena masz permissions mobarena.classes.nazwa. Np mobarena.classes.tank . To tak samo jest z klasą vip dajesz mobarena.classes.vip a graczowi tego nie dajesz . Pozdrawiam

Nie dałem vipom niczego z .* więc nie tu jest problem, mam to co napisałeś, mobarena.classes.nazwa. mam i mi nie działa...

w5cNAHm.png

Opublikowano

jak kit vip nazywa się vip to daj do permissji do vipa tak:

essentials.kit
- essentials.kit.vip

i z gracza usun essentials.kit.vip

Opublikowano

jak kit vip nazywa się vip to daj do permissji do vipa tak:

essentials.kit

- essentials.kit.vip

i z gracza usun essentials.kit.vip

Kurde, ludzie. Kity mam ustawione. Gracz nie weźmie innego kita niż "start", vip nie weźmie kita supervip, a supervip nie weźmie kit vip!

Mi chodzi ze mam dealy: 43200 (30dni), a vip i super vip może spamować kitami...i ja chce to zablokować...ale jakaś nie idzie -.-

w5cNAHm.png

Opublikowano

No właśnie sprawdzałem że kit start (to jest kit tools tylko że inna nazwa) działa...wszystkie te orginalne kity z essensiala działają...

Nw może tylko podmienić je czy coś?

w5cNAHm.png

Opublikowano

Ale w każdym kicie dałeś ten czas?

vip:
delay: 20100
items:
- 310 1
- 311 1
- 312 1
- 313 1
- 276 1 sharpness:3 fireaspect:1
- 278 1 efficiency:3 unbreaking:3
- 322 16
- 383:100
- 419 1
- 329 1

Wklej to i zobacz czy będzie czas działać.

Ps

Na jakim hostingu serwer?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...