Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Thresh - taki mocny?

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, przeglądałem ostatnio tematy i ludzie wypowiadają się, że jest najmocniejszym suppem na obecną metę. Mam go od ponad dwóch miesięcy i nie widzę tego jego potencjału, prawie nic nie mogę nim wygrać. Jakieś wskazkówki co czyni go takim op, filmy?

Opublikowano

Jest OP bo ma dość spory damage a nie traci na defowaniu swojego teamu. Można nim robić świetne plejsy

Polecam takie coś:

Latarnia do junglera, który jest za ścianą, hook adc/supporta, podrzucenie/ult i mamy momentalnie 3vs2 a przeciwnik jest zaskoczony :) Z takim Lee Sinem działa to świetnie :)

Opublikowano

Na ten moment Leona jest najlepsza.

Dobry tank i jak złapie przeciwnego adc już nie żyje

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

W early jest strasznie mocny,w late nie ma nic szczególnego.

Jak nim grać ? Hmmm,na początku naucz się wyprowadzać dobre combo:dajesz grabe>przyciągasz się>podrzucasz>jak ADC jest w pobliżu to dajesz mu latarnie żeby go tepnąć do siebie,jak trzeba klikasz ulti.

Zawsze rzucaj latarnie gdy uciekacie razem z ADC i ty jesteś dalej ucieczki.

Do tego polecam Ci próbować dobrze inicjować team fight'y(graba na ADC i tak jak pisałem up).

Opublikowano

Jak dla mnie Leona jest najlepsza, ale mimo to gram Threshem prawie na każdym meczu. Lubię nim grać, bo jak szarpnie łańcuchem kolesia to jeśli adc jest w pobliżu to można stwierdzić, że przeciwnika nie ma, chociaż nie działa to w każdym przypadku. Poza tym ładnie idzie nim uderzać jeśli jungler przeciwnej drużyny myśli, że zabije cię pod wieżą, a miałem tak nie raz :P Co się mnie tyczy to jest to moja ulubiona postać

Opublikowano

W Late Thresh nic nie robi hahaha widzę specjaliści od supportów. Strażnik łańcuchów to potwór przez całą grę. Na początku sam wygrywa linie starczy że adc parę aa dorzuci. W late? Inicjacja zasadzki przed adc stoisz jak mur który nic nie przepuszcza. No ale jak dla większość thresh to tylko q ("omg i tak blitz ma lepsze") to się nie ma co dziwić że opkowatości niewidzicie.

Opublikowano

To opiszę wam wczorajszą sytuację. Jestem z jinx na bocie wbijam w caitlyn, hak, dociągnięcie podrzut. A tu nagle wyskakuje leona ult na adc, przyciągnięcie, adc na luzach wychodzi sobie od moich "pułapek" zabija jinx a potem mnie. I co to daje skoro ja jestem total useless, jeżeli się wbije w enemy to mój adc i tak leży w 2 sekundy zamiast zabijać.

Opublikowano

Hahahah no to widać twojego skilla :D. Wbijasz się na adc potem ult e (tak w takiej kolejności). Adc jest wyłączone na ok 3 sec. Twojemu adc rzucasz latarnie a potem autoattakujesz ponieważ thresh robi nimi bardzo dużo. Pewnie jeszcze z exoustem grasz co nie :D?

Opublikowano

Hahahah no to widać twojego skilla :D. Wbijasz się na adc potem ult e (tak w takiej kolejności). Adc jest wyłączone na ok 3 sec. Twojemu adc rzucasz latarnie a potem autoattakujesz ponieważ thresh robi nimi bardzo dużo. Pewnie jeszcze z exoustem grasz co nie :D?

Widzisz coś złego do grania z exoustem?

Opublikowano

Nope, proste, że gram z ignitem. W końcu trzeba wszystko ksuć, tak?

Widzisz coś złego do grania z exoustem?

Silver? Sory ale ingite w tej mecie to podstawa, tylko noby nie umieją dobić aa jak enemy ma nałożone ingite. Co do tresha to topowy pick po leonie. Kabel strasznie boli bo złapany enemy to praktycznie martwy enemy. Do tego podrzucenie slow 99% latarnia, op gangi

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak jest dobry do rozpoczynania tf'ów, ma nieziemski harras z hitów w early bardzo pomocny dzięki swojej latarni dużo CC. Bardzo go lubię :D

ZIELONO MI O_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...