Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS U2] Co z tym zrobić?

Adis25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam nfs ug2 od 10 lat (kupiłem w dzień premiery w Holandii) i gdy chce go zainstalować to pokazuje 100% a nie instaluje się, druga płytka jest troche zrysowana i zastanawiam się czy jak ściągnę z neta to czy to będzie piractwo bo i tak będe grał na swojej płytce a od znajomych się nie pożyczę bo nikt już nie ma.

Za pomoc z góry dzięki

Opublikowano

Skoro posiadasz własną płytę i kupiłeś tą gre to nie będzie to piractwo. Załoze sie ze masz zarysowaną tą płytę co potrzebna jest do gry. Sciągnij sobie NFS U2 z jakis torrentach zrób co trzeba i graj smiało :). W razie wypadku to pokażesz im swoją oryginalną płytę.

Jescze nie jestem pewien co do innej mozliwosci. Był kiedys taki program nie pamiętam nazwy dokładnie chyba EA Downloader czy jakos tak gdzie wpisywałeś swój CDkey z pudełka i mogłes legalnie pobrać gre na pc.

3 możliwość to wyczyść płyte jakimś perfumem z alkoholem tylko nie przesadź

Pozdrawiam myśle że pomogłem:)

Opublikowano

Pobrałem z torentów i śmiga o tej stronce to nic nie znalazłem a z tymi perfumami to nie przypadkiem jakaś ściema?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...