Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zakup [GW]

polan852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zastanawiam się nad zakupem tej gry . Opałca się kupić Gw2 i jak z fabułą dlaczego oplaca sie w to grac i jaką postaą na start polecacie / . Z góry dziękuję za odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie opłaca się kupić , mimo polaczkowego "hejtu" na nią.

Gra jest bardzo dobra. Jeżeli szukasz grę bez 10 miesięcznego grindu na max lvl to jest gra dla ciebie :D.

#down

Nie polecam...Kupiłem za 200 zł ,pograłem pograłem na początku się jarałem ale do czas u. Gra początkowo podobno jest drewniana ,ja wbiłem 10 lvl i się znudziłem :P

Prawdziwa zabawa sie zaczyna jak wbijesz 80 lvl(nwm dlaczego ale pewnym ludziom bardzo sie podoba lvl'ing a innym wgl) i z glidlią chodzisz sobie po WvWvW.

Te "trolle" enemy zergów albo portal mesmer xD .

Ogólnie bardzo polecam znaleźć glidlie , gdyż z nią to jest zupełnie inny poziom rozgrywki :).

Lookaj :

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Nie polecam...Kupiłem za 200 zł ,pograłem pograłem na początku się jarałem ale do czas u. Gra początkowo podobno jest drewniana ,ja wbiłem 10 lvl i się znudziłem :p

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Fabuła trzyma poziom, mnie się bardzo podobała.
U Sylvari mamy chyba pierwszy związek lesbijski w MMORPG, jak dobrze kojarzę, bo coś mogłem pomieszać.

Ja do 80 lvl grałem, z gildią Guardian Brigade, po 80 razem jeszcze trochę w sumie z rok. Aktualnie mam przerwę, bo po prostu przedawkowałem i mi się znudziło, ale niedługo planuję powrót.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Znam ludzi, którym się nie podobało. Nie załapało miłością i tyle. NIe ich styl. Mimo tego, że GW2 jest rewolucyjne pod względem fabuły, rozgrywki i endgame'u. Pomimo pięknej grafiki. I pomimo naprawdę świetnych ludzi, którzy w to grają - system w PvE prawie wymusza współpracę. Prawie. Możesz przejść obok gościa, który męczy się z mobem/questem. I nic się nie stanie. A możesz mu pomóc (nawet bez party) i obydwoje dostaniecie swoje nagrody. Niektóre questy, jak światowe Bossy można robić tylko w wielkich grupach, ale nie martw się, nagrod są tak dobre, że nie będziesz musiał się prosić o pomoc.

Raz w ciągu całego roku, koło 4 rano zdarzyło się, że nie miał kto ze mną ubić smoka. Przeszłam na innym serwer i było si.

GW2 kosztuje koło 150zł, ale nie ma abonamentu. Płacisz raz i grasz ile chcesz. Są mikrotranzakcje w grze, ale nie wpływają one na statystyki i rozgrywkę - tylko na wygląd. Plus, za niektóre questy albo zrobienie części fabuły (albo na urodziny postaci) dostaje się skrzyneczki w których są prezenty, które można kupić za prawdziwą kasę, jak boosty na exp.

Mi się genialnie w to gra do dzisiaj. Zdecydowanie polecam. To chyba jedyna gra, w której robiłam kolejne postaci, żeby sprawdzić wątki fabularne i postaci, któe się w nich pojawiają.

Aha, no i możesz grać wielkimi, wojowniczymi bestiami, które wyglądają jak wilkołaki, ale są tak naprawdę kotami. How cool is that?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...