Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić?

Wasilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Z racji tego, iż za 2 dni zaczynają mi się ferie i potrzebuję trochę pieniędzy, to chciałbym coś zarobić. Najlepiej przez internet. Mam ukończone 13 lat, nie mam konta w banku. Jednak pieniądze mogę przelewać na konto mamy. Myślałem, aby zarabiać yangi na pewnym serwie metina ( priv ) 10 zł za 50kk. Takie zazwyczaj są ceny na forum. Jednak niezbyt dobrze to widzę. Oprócz metina myślałem nad serwisem cupsell.pl . Projektujesz koszulki i zarabiasz, jednak ciężko na tym zarobić, gdy nie jest się osobą rozpoznawalną, lub nie ma się jakieś stronki.
Więc tak, najlepiej to chciałbym zarabiać grając w gry, w których mógłbym sprzedawać itemki, konta i tym podobne. Jednak, mój komputer jest dość słaby i nwm czy uciągnie coś lepszego prócz metina.
Nie muszę koniecznie grać w gry, aby zarobić. Myślałem nad refflinkach, jednak nie miałbym ich komu wysyłać xD No i nie mam więcej pomysłów, żeby zarobić. Teraz oczekuję pomocy od was. ;p
NA WSTĘPIE - PPA Odpada.
NIE CHCE WYDAWAĆ PIENIĘDZY NA GRĘ. Np. Na dodatki do niej.
Ulotki nie.

nrhr.png
Opublikowano

Nie wiem czy jest jeszcze popyt na transfer w chomikuj. Wyfarmisz sobie punkty, potem zamienisz na GB, i powiedzmy 5zł - 20GB, ale nie wiem jakie obecnie są teraz stawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...