Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Uruchomienie

Cez4rPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, otóż nie moge uruchomić Warrocka. Mam przeglądarke Google Chrome i wcześniej mi wszystko działało a teraz nie działa mi Warrock. Pomóżcie prosze.

Opublikowano

wyskakuje ci jakiś bład?

Wejdz na Dysk C (tam gdzie masz zainstalowanego warrocka) NexonEU WarRock i luncher i spróbój odpalic z lunchera uruchom jako administrator oraz wyłacz antywirusa

320551442138510845087.png
Opublikowano

lunchera tez nie umiem odpalic, antywirusa mam wylaczonego a jak daje uruchom jako administrator to tez mi nic nie wyskakuje.

Dzisiaj także nie umiem włączyć warrocka, a wyskakuje mi tylko Can’t launch the game from the Chrome browser? Please click

http://en.nexoneu.com/article.aspx?idx=Tm90aWNlfDE3OTY2

Opublikowano

Tłumaczenie na szybko:

Szanowni gracze,

Pragniemy poinformować, że od stycznia 2014 r. Google Chrome nie wspiera automatycznej zgody na kontrolowanie gier przez Nexon plug-in ze względu na zmianę ich polityki. Proszę wykonać następujące kroki, aby grać normalnie:
1. Proszę wpisać chrome:/ /plugins w pasku adresu przeglądarki Chrome, a naciskając klawisz "Wprowadź", zostaniesz przekierowany do strony Plug-ins.
2. Znajdź "Nexon Game Controller" i wybierz "Zawsze dozwolone" pole wyboru.
Przepraszamy za niedogodności.
Z poważaniem,
Nexon Europe

Zastosuj się do instrukcji i wszystko będzie ok :)

Opublikowano

Też to samo, przez chwile jak by się coś ładowało ale przestaje po 3 sekundach. Może przeinstalowanie warrocka cos pomoze.

Dobra, reinstall pomógł ;D prosze o zamkniecie tematu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...