Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy BAAAG

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem całą dominacje po meczu pokazało mi dezerter i 0% goodwill ... pozdro.. co mam z tym zrobic/

Opublikowano

grałem całą dominacje po meczu pokazało mi dezerter i 0% goodwill ... pozdro.. co mam z tym zrobic/

Prawopodobnie zostałeś zreportowany przynajmniej 3 razy. :>

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

wlasnie ciekawy jestem dlaczego tak moglo sie stac, czat nam nie dzialal nie dalo sie komunikowac, feedowac nie feedowalem.. byl u nas typ co wcale itemów nie mial.. tak wiec nie wiem z jakiego powodu mogli to zrobic.. ale widzialem ze to byl team jeden i myslicie ze z nudow bo przegrali mnie zreportowali wszyscy z nich? nie rozumiem zupelnie

Opublikowano

W smite ostatnio dzieją się różne rzeczy; rankedy bez chatów, logowanie się sam na mape, kickowanie, wywalanie z meczu do lobby itp. itp.
Więc nawet Twój problem by mnie nie zdziwił, gdyby okazało się, że to jest wina hi-rezu, ale oczywiście istnieje też taka ewentualność, że ten team + przeciwny Cię zraportowali.

Opublikowano

Dodatkowo warto teraz pamiętać że HiRez testuje jakiś nowy bajer czy coś i sami zapowiedzieli, że mogą pojawiać się różnego rodzaju bugi.

Opublikowano

jeżeli dziś podczas gry siadł mi prąd dosłownie na sek włączyłem smite to nie mogłem grać bo jest napisane ''DESERTER'' cos tam cos tam. i moje pytanie brzmi czy mogą mi przedłożyć tego bana czy to tylko takie ostrzeżenie ?

Opublikowano

jeżeli dziś podczas gry siadł mi prąd dosłownie na sek włączyłem smite to nie mogłem grać bo jest napisane ''DESERTER'' cos tam cos tam. i moje pytanie brzmi czy mogą mi przedłożyć tego bana czy to tylko takie ostrzeżenie ?

Po prostu przez 30 minut nie mozesz grać przeciwko prawdziwym ludziom, zostają ci wtedy tylko boty.

Opublikowano

ale pamietaj jak bedziesz czesto mial takie problemy to kiedys moze zmienic sie to w : ban na 7 dni, ban na 30 dni, perm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...