Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Oddzielenie działu DayZ Standalone od Infestation: Survivor Stories

RADTOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, uważam, że gra DayZ Standalone i modyfikacja DayZ mod nie powinna być w dziale Infestation: Survivor Stories. To zupełnie dwie inne gry. Poza tym ciężko jest ten dział znaleźć jak jest podpisany pod działem Infestation: Survivor Stories.

Ta gra powinna mieć swój własny dział, a nie być podpisana pod działem Infestation: Survivor Stories. Mam nadzieję, że to się zmieni. To tak jakby podpisać CS pod działem Battlefield. Dwie różne gry.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja bym jeszcze poczekał jak oficjalnie wydadzą alphe. Po za tym co do DayZ Moda to raczej powinien być s single bo to mod do army 2 ale jak już jest. Aktualnie jestem na Nie lecz napewno w przyszłości gdy gra trochę się rozrusza na forum

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

nie rozumiem czemu to w ogóle ktoś złączył...
równie dobrze złączmy jeszcze Tibię z Metinem, i dodajmy do tego publikacje z majnkrafta.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie rozumiem czemu to w ogóle ktoś złączył...

równie dobrze złączmy jeszcze Tibię z Metinem, i dodajmy do tego publikacje z majnkrafta.

To wygląda jakby WarZ było lepsze od DayZ, a wcale tak nie jest...

Za.

Opublikowano

@up

Gdybyśmy mieli porównywać lepszość gier o to na w jakim miejscu na forum są. To już dawno widziałbyś inny wygląd

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Póki co dział nie jest az tak duży aby go oddzielać ale oczywiscie jezeli zwiększy sie w nim aktywność to dam go na główną.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...