Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PBE Jinx, Vi, Kass, Kha’Zix, Skarner, Renekton

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba ich z Kassadinem pojebalo z tym ultem... Teraz to nim się grać już nie opłaca -_- Jeśli to wejdzie na official, będzie można prosić o jego zwrócenie?

Opublikowano

Myślałem że Vi dostanie większego nerfa przewiduje ,że teraz bardziej opłacalne będzie rozwijanie "e" Co do renektona jest błąd albo nie umiem czytać

"Cull the Meek ( Q ) obrażenia zmniejszone do 20/40/60/80/100 z 60/90/120/150/180"
"Cull the Meek ( Q ) AD przeliczniki to teraz 70/75/80/85/90% całkowitego AD, wczorajsze wartości to 15/20/25/30/35% total A

niby dmg zmniejszone ze skila ale za to jaki przelicznik ... 15% a 70% to jest ... o.O w **uj dużo i więcej ,może minie era rene tanka/off-tanka ale .. jak taki wpadnie to będzie jeszcze gorzej niż było

Kassie mówimy PaPa (chyba że xPeke pokaże jakieś plejsy na LCS i zwiększy się jego popularność)

Kha delikatny nerf na Q co nie zmienia faktu że nadal bd mocny ..

Jinx bardzo delikatny nerf na early

Skarner ,nie grałem nie wypowiadam się ..

.jpg

Opublikowano

dobra niech wypierdalą te championy bo sie kurwa grać nie da, jakiś kurwa brąz 5 pickinie jebane gówno i nic nie zrobisz bo i tak ci zajebie cały team a ty possiesz pałke bo ma 300 armoru i kurwa 10 razy większy dmg niż ad carry

Opublikowano

dobra niech wypierdalą te championy bo sie kurwa grać nie da, jakiś kurwa brąz 5 pickinie jebane gówno i nic nie zrobisz bo i tak ci zajebie cały team a ty possiesz pałke bo ma 300 armoru i kurwa 10 razy większy dmg niż ad carry

Taka rola Kassadina - ma wlecieć i zabić, typowy nuke, chociaż może nie aż tak typowy, bo jest melee.

Renekton ma ciekawą zmianę, late będzie miał silniejszy jeśli pójdzie bardziej w AD, co jest ciekawym pomysłem i może trochę namieszać

AD Carry ma dmg, jeśli potrafi dobrą pozycję trzymać i team go broni - wtedy ze spokojem może atakować, chociaż prawda taka, że jeśli przegra lane phase, to ma ciężki comeback.

Co do Jinx, można powiedzieć, że lekki nerf, bo koszt many w early przyjemny nie będzie, no a zasięg zmniejszony jest jednak zawsze bolesny, dmg z tych pułapek jakieś konieczne nie było według mnie, Leona/Thresh i samo wejście = śmierć przeciwnika w większości przypadków, więc źle nie jest, nadal jedyny AD T1.

Za buffa dla Kha'zixa w early zamorduję już i tak zbija ludzi na 1 lvl, a teraz to co ? Late ciapkę słabszy będzie, ult zmienione, więc trzeba będzie bardziej myśleć przed jego użyciem no i nerf E, bardzo mnie cieszy :)

Zmiany na Skarnerze uważam za niepotrzebne, był on dobry, ale teraz będzie znowu rzadziej widziany...

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Why Vi ?

Why!

Bo to OP ściera na soloq? Z lizardem i trinity ściąga adc na combo a lizard i last whisper to jedyne itemy ofensywne na nią.

Kassadin, bez komentarza. Niech go usuną lepiej niż takie gówno z niego robić

Renekton, beka xDDD

Opublikowano

Czy z Kassadina zrobią gówno ? Bez przesady, ma bardzo dobre ult, więc teraz będzie trzeba myśleć kiedy go używać, a nie spamić na prawo i lewo ...
Dla mnie to podobne do zmiany Jax'a i jego dodge - kiedyś miałeś go co chwilę, teraz trzeba myśleć - to samo Kassadina czeka.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

vi musi dostac nerfa, jest zbyt dobra

kasse lepiej usunąc

a renekton, beka, przeciesz to tank a nie bruiser..... nie wiem co chca z niego zrobic

­

Opublikowano

Nieeee tylko nie mój Kha :( . Już kuźwa nie maja co robić tylko co patch to nerff ....

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Ze wszystkim sie zgadzam, oprocz Skarnera. Jak mozna nerfic postac ktora jest tak bardzo rzadko w grze, tutaj RIOT nie okazal sie przejawem inteligencji. Ze wszystkimi pozostalymi nerfami sie zgadzam, teraz czekam na nerfa Kayle/Gragasa.

sstwc.jpg

Opublikowano

Czy z Kassadina zrobią gówno ? Bez przesady, ma bardzo dobre ult, więc teraz będzie trzeba myśleć kiedy go używać, a nie spamić na prawo i lewo ...

Dla mnie to podobne do zmiany Jax'a i jego dodge - kiedyś miałeś go co chwilę, teraz trzeba myśleć - to samo Kassadina czeka.

Kassadina ult sié stockuje , po kolejnym uzyciu w małym odstępie czasu kosztuje o 50 czy 100 procent więcej.

W tej grze za niedługo nie bedzie czegoś/kogoś takiego jak assasin...

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Nieeee tylko nie mój Kha :( . Już kuźwa nie maja co robić tylko co patch to nerff ....

Ale duży nerf, taki że w early jest teraz mocniejszy. No rzeczywiście jest nad czym płakać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...