Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call of Juarez: Więzy Krwi - Zmiana utworu w menu

NivormPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym poradniku pokażę wam, w jaki sposób zmienić utwór z menu gry CoJ:Wk.

Potrzebne rzeczy:
-dowolny utwór w formacie .mp3
-trochę czasu :)

A więc do dzieła!
1. Odpalamy naszą przeglądarkę, a następnie wchodzimy na strone: http://media.io/pl/
2. Wybieramy nasz plik .mp3, i format, na który musimy go przekonwertować. UWAGA! Plik koniecznie musi zostać przekonwertowany na format .ogg!
3. Następnie wybieramy jakość (wedle waszych życzeń :P)
4. Klikamy "Konwertuj", czekamy na przesłanie i przekonwertowanie pliku, a następnie pobieramy go (najlepiej zapisać go na Pulpicie).

Ok, kiedy mamy już nasz plik, czas go "wgrać"
1. Należy teraz wejść do folderu Music, znajdującym się w podfolderze z folderu gry (dla przykładu "C:\Program Files\Techland\Call of Juarez - Wiezy Krwi\CoJ2\Data\Music")
2. Wśród wszystkich znajdujących się tam plików, musicie znaleźć plik o nazwie "COJ2_New_Menu" (jest on w formacie .ogg).
3. Teraz najlepiej jest go skopiować (w razie niepowodzenia operacji). Po skopiowaniu, usuwamy go z folderu, a kopie wklejamy w jakieś "specjalne" miejsce :)
4. Należy pamiętać o tym, by nasz "własny" utwór nazwać tak samo jak oryginał. W tym wypadku możecie skopiować tą linijkę "COJ2_New_Menu", zamiast przepisywania jej.
5. Pozostało już tylko wkleić go do folderu z grą i gotowe :)

Mam nadzieję, że poradnik do czegoś się jednak przyda :)

W razie wątpliwości, niepewności, jakichś błędów w tekście, piszcie.

Poradnik jest w 100% moją własnością! Zakaz kopiowania na inne fora!

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To jest poradnik. Zrobiony po to by z niego skorzystac. Ma on na celu pokazanie graczom tej gry jak zmienic utwor w menu. Korzystanie z niego nie jest przymusowe, wiec nie wiem co ci nie pasuje. Tym bardziej nie rozumiem twojego idiotycznego pytania...

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Opublikowano

Moim zdaniem ten poradnik nie ma większego sensu ponieważ w menu spędzamy może parę minut i to przy pierwszym uruchomieniu aby pozmieniać ustawienia a potem jesteśmy w nim tylko sekundę. To jest tylko i wyłącznie moje zdanie.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...