Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Wyrzuca do pulpitu

converseallstar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, odkąd posiadam FIFĘ 14 i chcę zagrać mecz w Karierze to gra automatycznie mnie wyrzuca do pulpitu, po rozgrzewce. Z Szybkim meczem miałem ten sam problem, ale odkryłem że muszę trzy razy odświeżyć przed meczem, ale ten patent nie działa na karierze, ponadto po meczu towarzyskim online od razu po przejściu do menu też wywala i nie zalicza XP do levela. Od dzisiaj próbowałem też kariery online w wirtualnych klubach i parę sekund po sprawdzaniu czegoś w wirtualnych klubach też wywala. To bardzo wkurza i przekonuje że wydałem kasę w błoto. Gra bardzo fajna ale co mi po tym jak nie mogę grać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Moje dokumenty - FIFA14 - otwórz za pomocą notatnika fifasetup - usuń całą zawartość i wklej:

ASPECTRATIO = 1.778
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 0
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 4
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = Twoja maksymalna wysokość ekranu w pixelach
RESOLUTIONWIDTH = Twoja maksymalna szerokość ekranu w pixelach
SCREEN_SLEEP = 0
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 0

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Moje dokumenty - FIFA14 - otwórz za pomocą notatnika fifasetup - usuń całą zawartość i wklej:

ASPECTRATIO = 1.778
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 0
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 4
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = Twoja maksymalna wysokość ekranu w pixelach
RESOLUTIONWIDTH = Twoja maksymalna szerokość ekranu w pixelach
SCREEN_SLEEP = 0
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 0

Uruchamiaj jako Administrator.

Jeżeli nic nie zadziała to re-install

77512f97859e.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, ponawiam temat tzn. też chodzi mi o FIFE14.

A dokładniej o jakby to powiedzieć- ''trzęsienie ziemi'' lub ''drgania obrazu podczas meczu".

Mianowicie chodzi o to że mój PC spełnia wzorowo potrzeby do fify14, próbowałem już nawet przeinstalować grę ale to nic nie pomogło.

MORZE WY MACIE JAKIEŚ POMYSŁY ALBO SAMI MIELIŚCIE PODOBNY PROBLEM TO BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!

Ps. grę mam oryginalną z empika ( nie jakis torrent czy chomik)

Opublikowano

Witam, ponawiam temat tzn. też chodzi mi o FIFE14.

A dokładniej o jakby to powiedzieć- ''trzęsienie ziemi'' lub ''drgania obrazu podczas meczu".

Mianowicie chodzi o to że mój PC spełnia wzorowo potrzeby do fify14, próbowałem już nawet przeinstalować grę ale to nic nie pomogło.

MORZE WY MACIE JAKIEŚ POMYSŁY ALBO SAMI MIELIŚCIE PODOBNY PROBLEM TO BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!

Ps. grę mam oryginalną z empika ( nie jakis torrent czy chomik)

Podaj dokładną specyfikację komputera.

636451494245979649038.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie wklejenie tego mi nie pomaga. Mam praktycznie ten sam problem. Wchodzę w karierę menadzera przychodzi mecz wybieram stroje i klikam "graj" i nagle wywala do pulpitu. Właśnie reinstalowałem i nic, z tym wklejeniem też nie pomaga. Dziwne bo instalowałem fife na starym laptopie na najniższych i chodziło, teraz jest na dobrym kompie i nie można pograć. 

Jakieś pomysły?

Opublikowano

Panowie wklejenie tego mi nie pomaga. Mam praktycznie ten sam problem. Wchodzę w karierę menadzera przychodzi mecz wybieram stroje i klikam "graj" i nagle wywala do pulpitu. Właśnie reinstalowałem i nic, z tym wklejeniem też nie pomaga. Dziwne bo instalowałem fife na starym laptopie na najniższych i chodziło, teraz jest na dobrym kompie i nie można pograć. 

Jakieś pomysły?

Może gra ci się dobrze nie doinstalowała? Albo masz za dobry komputer :D

Uruchom jako administrator, to pomaga :)

Lub napraw grę w Origin.

*Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...