Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miejsca wyścigów klasowych

deadman1204

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  Serdecznie

Jest to mój pierwszy poradnik na tym forum . Ma on na celu pomagać początkującym graczom orientacyjne rozeznanie się na mapie a dokładniej w tzw ”Klasówkach” czyli wyścigach dla danej klasy.

Wiele osób pyta mnie gdzie jest np. Wyscig czy sprint klasowy na B czy E. Spieszę wam z pomocą.Wpadłem na pomysł aby zrobić wam mapkę z zaznaczonymi  klasówkami  (tor , sprint,ucieczka druzynowa oraz drag). Można spotkać mnie na wielu forach NFS i nie widziałem takiego tematu ,więc do roboty ;). Od razu mówię ,że chce tylko pomóc ,a nie liczyć na hejty doświadczonych .

Zacznijmy!!!!!!

Rzut okiem na wszystkie aktualne  wyścigi klasowe na dzień 10.02.2014

Klasa E

mapka_e.JPG?async&rand=0.964607130503282

1. All In                               (Ucieczka Drużynowa-Aktualny)

2. Skyline Avenue                 (Tor-Aktualny )

Klasa D

mapka_d.JPG?async&rand=0.133584247902035

3. Black Bridge                    (Sprint-Aktualny)

4. Outlaws                         (Ucieczka Drużynowa-Aktualny )

Klasa C

Mapka_C.JPG?async&rand=0.667616619262844

5. Gridlock                            (Drag-Aktualny )

6. College Mall                       (Tor-Aktualny)

7. Home run                         (Ucieczka drużynowa-Aktualny)

Klasa B

Mapka_B.JPG?async&rand=0.072772935731336

9. Compromissed                   (Ucieczka Drużynowa-Aktualny )

10.Rosewood & Lyons            (Sprint -Aktualny)

Klasa A

Mapka_A.JPG?async&rand=0.007976695196703

11. Late Departure               (Ucieczka Drużynowa-Aktualny )

12. Bay Bridge                      (Tor-Aktualny )

13. Downturn                      (Drag-Aktualny)

Klasa S

Mapka_S.JPG?async&rand=0.509726091753691

14. Heritage & Diamond         (Sprint-Aktualny)

15. Runway                         (Drag-Aktualny)

16. Most Wanted                 (Ucieczka Drużynowa-Aktualny )

Mam nadzieje że komuś tym pomogłem, i ktoś zaoszczędził choc pare cennych sekund ;p Poradnik w całości stworzony przeze mnie , w miare akceptacji proszę o podpięcie  jeśli to możliwe :)

EDIT: Do graczy próbujących tzw trolingu. Proszę nie banować mi statystyk na stronie nfs times.com. Wkładam w to dużo serca oraz ciężkiej pracy a tu nagle otrzymuje 20 reportów. Naprawde to nie jest satysfakcjonujące.

Pozdrawiam GRAMBEZCHEATOW

Opublikowano

Wszystko gra ale dam lajka jak będziesz aktualizował poradnik lub jesli wyczerpiesz temat zamieszczając wszystkie występujące klasówki i na przykład

wyrżniając te, które są obecnie dostępne bo wiadomo, że klasówki się zmieniają co jakiś czas :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Poradnik będzie non stop aktualizowany :)

:)

Dobrze by było, gdybyś zamieścił notkę, która informowałaby o tym, czy dany wyścig jest aktualny, np.:

1. All In (Ucieczka Drużynowa - aktualny)

2. Stadium & HVY1 (Sprint - nieaktualny)

A co jeśli w poniedziałek zmienią się trasy? (Co z mapką?) Info: Trasy (wszystkie klasowe i niektóre ogólnoklasowe zmieniają się w poniedziałek każdego tygodnia) - mówię tu o sprintach/torach, bo dragi i ucieczki pozostają bez zmian.

Proponuję, aby do każdego wyścigu dołączać oddzielną mapkę, będzie to bardziej przejrzyste.

Nie traktuj tego jako hejt, lecz jako informację/propozycję.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak dla mnie sam pomysl jest ok ale po 1 mapa jest malo przejrzysta robiac cos takiego daj opcje zeby nie pokazywalo na mapie zawodow otwartych lub zrobic mape pod kazda klase osobno dodac wszystkie wyscigi z danej klasy w danej kategori i robiac aktializacje zmieniac to tak jak podal TheVolume wtedy wszystko bedzie widoczne bo na chwile obecna mniej czasu zajmuje wylaczenie filtrow na mapie niz szukanie tu

Und3rsoldier.png

Opublikowano

TheVolume pomysł bardzo dobry:) Zaraz dopisze aktualny nie akutualny itd. Zgredzill4 Również dziekuje za podsunięcie mi pomysłu z mapką do każdej klasy. Przy następnej zmianie wyscigów będzie mapka pod dana klasę , postaram sie w miare moich możliwosci o lepszą przejrzystośc i czytelnosc. Za podsunięcie waszych pomysłów leci po + :). Dzięki i czekam na dalsze ew. podpowiedzi.

Opublikowano

Ja mimo wszystko po krótkich rozmyślaniach uważam, że to zbędny poradnik, znaleźć klasówki jest bardzo łatwo, wystarczy znaleźć klasówki z 1 klasy i wejść do gry autem tej klasy,

reszta klasówek będzie na mapie oznazona jako niedostępna dla naszego auta... cała robota :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• 10 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...