Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mainowanie Championa, Gra.

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem konto w LOLU 30LVL GOLD IV chce grać na tym poziomie albo coś w tym sensie... Gram jak 2lvl albo i gorzej... zrobiłem raz pente katą ale to nie jest wyczyn ale sie tak podnieciłem że prawie sie nie zesrałem... serio.

-Jak nauczyć się grać? ktoś może mnie podszkolić z was? Mam skype/ts3.

-Jakiego chamipona wymainować z tych:

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/842/xr1g.png
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/34/e3kq.png
Opublikowano

Na mid'a polecam Ci Gragasa-wysoki DMG,AoE,odrzut,dash

Top Wukong-obszarowy podrzut,wysoki DMG,twardy

Jungle Vi:dash/doskok/mocne ganki/shield/dobre 1v1

ADC Cait-wysoki DMG/range,dobitka

Support janna-cover,podrzut

Teraz wybierz linie na której lubisz grać,wg. mnie jak nie umiesz grać to najlepiej idź na support'a(tylko nie psuj grą ADC'erą).

Opublikowano

pierwsza rzecz NIE GRAJ RANKEDÓW. Graj normale/ drafty bo będziesz niszczył grę innym na rankedach, poza tym głupotą jest kupywanie takiego konta nie mając pojęcai o tej grze, ogarnij sobie jakieś streamy, championa bierz którego lubisz ;0

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Annie, akali ,ez ,elise ,jinx ,nasus ,lb ,kayle ,lee sin ,trynda ,wukong ,vayne ,zed ,Vi. To są postacie które potrafią wycarrować gre i warto je mainować ,aczkolwiek jeśli danej postaci nie lubisz to choćby nie wiem jakbyś Ją dusił to jej nie wymainujesz :(. Graj czym lubisz ,taka rada.

Opublikowano

NP?

NP teraz gragas, riven, vi, shyvana, leesin, orianna, syndra, caitlyn, jinx.

Naprawdę sporo jest.

Jeśli nie potrafisz grać to polecam ci zrobić konto i grać od 0 do 20lv. Lub zacznij grać wyłącznie normale.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Głównie idź i graj normale, olej narazie rankedy. Tylko, pamiętajmy o jednej rzeczy - przez nieaktywność na rankedach też się spada. Więc raz na ~3 tygodnie wejdź, zagraj, spróbuj nie feedować, może wygracie, może nie - lepsze to niż stracić tego golda jeśli już wydałeś na niego kase. Po 3-4 miesiącach grania w ten sposób, nauczysz się grać na tyle, że będziesz mógł w jakiś sposób przetrwać na tych rankedach, wszak niski gold to dalej nie wybitny poziom, nawet gorzej niż wysoki silver, bo "wbiłem golda jestem op!" ludziki.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Rozjebał mnie ten tekst, "zrobiłem raz pente katą ale to nie jest wyczyn ale sie tak podnieciłem że prawie sie nie zesrałem... serio."

@Top Kupować konta to głupota jeżeli nie potrafisz grać na poziomie dywizji która jest na koncie, no ale jak już kupiłeś to odpuść sobie rankedy, pograj normale, mainuj jakąś postać na normalach, i wtedy możesz ruszać na rankedy.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Po pierwsze skoro grasz jak gówno to po co kupowałeś konto, teraz będziesz niszczyć innym gry (mowa o rankedach).

Ja polecam grać Renektonem lub Shyvana. Mocne early, składasz się pod tanka, a na końcu i tak masz prawie największy dmg z drużyny. Dodatkowo są to postacie które mają dobry escape.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...