Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto jeszcze zagrać na pl-u?

Reksio_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem bardzo długą przerwę z metinem więc mam pytanie czy warto jeszcze wrócić na pl-a. Jeśli tak to gdzie są teraz najlepsze ceny itp.? Jakie hacki działają? Lajki za konkrety.

Opublikowano

Hacki działają oczywiście te od Kamera tylko niby zrobili zabezpieczenia a tak na prawdę gówno zrobili wystarczy zmienić nazwę odpalanego moda na nazwę odpalanego metina ;] Niby daje im znać jak ktoś odpala inny plik exe ;p To tylko spekulacje ale tak na prawdę nie wykrywają hacka od kamera jeśli zrobi się jak wyżej opisałam ;]

Co do grania na pl'u to jest to Twoja osobista sprawa , zależy czy lubisz rywalizować z ludźmi którzy wbili juz dawno max lvl i mają pro eq porobione ;] Co prawda pl jest stabilniejszy niż privy i nie zamkną go szybko chociaż stracili dużo graczy po tej fuzji ale zyski nadal mają konkretne ;] Hmm najlepsze ceny są wszędzie jak wiesz wszystko jest dostosowane do tego ile osób gra na danym serwerze i jaki jest popyt na daną rzecz ;]

Także raczej nikt Ci nie doradzi czy grać czy nie bo to tylko i wyłącznie Twoja decyzja ;]

Pozdrawiam ;]

Zbieram +

Opublikowano

Hacki działają oczywiście te od Kamera tylko niby zrobili zabezpieczenia a tak na prawdę gówno zrobili wystarczy zmienić nazwę odpalanego moda na nazwę odpalanego metina ;] Niby daje im znać jak ktoś odpala inny plik exe ;p To tylko spekulacje ale tak na prawdę nie wykrywają hacka od kamera jeśli zrobi się jak wyżej opisałam ;]

Co do grania na pl'u to jest to Twoja osobista sprawa , zależy czy lubisz rywalizować z ludźmi którzy wbili juz dawno max lvl i mają pro eq porobione ;] Co prawda pl jest stabilniejszy niż privy i nie zamkną go szybko chociaż stracili dużo graczy po tej fuzji ale zyski nadal mają konkretne ;] Hmm najlepsze ceny są wszędzie jak wiesz wszystko jest dostosowane do tego ile osób gra na danym serwerze i jaki jest popyt na daną rzecz ;]

Także raczej nikt Ci nie doradzi czy grać czy nie bo to tylko i wyłącznie Twoja decyzja ;]

Pozdrawiam ;]

Hacki kamera wykrywa podczas odpalania pliku ponieważ game sprawdza sumy kontrolne.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeżeli masz pieniądze do wydania na grę i myślisz o wbiciu maksymalnego poziomu, to tak WARTO grać. Jeżeli chcesz sobie popykać dla zabicia czasu i lekkiej przyjemności to polecam trudny serwer prywatny (Trzeba znaleźć taki, aby nie upadł).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Jeżeli masz pieniądze do wydania na grę i myślisz o wbiciu maksymalnego poziomu, to tak WARTO grać. Jeżeli chcesz sobie popykać dla zabicia czasu i lekkiej przyjemności to polecam trudny serwer prywatny (Trzeba znaleźć taki, aby nie upadł).

Nie prawda, bez IS'u można grać. Co prawda dłużej, ale się da. Na Metinie [PL] jest teraz bardzo mało ludzi. Niby opłaca się grać... ale po co?

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Tak, opłaca się wrócić na PLa.
Jeśli przeznaczysz parę groszy na Allegro będzie jak z górki.
Jeśli nie włożysz w grę ani złotówki to też się da tylko lekko trudniej.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

jak dla mnie PL juz nie wróci nie bedzie tego co kiedys klimat , frajda z gry ... jedynie mogą to zastąpić serwery prywatne ( oczywiście nie wszystkie , malo jest takich lecz ja mam 1 na oku :D )

i co ci po tym Eq oraz Lv jak nie ma z kim rywalizować to już nie jest to co kiedyś ... wszystko mija z czasem ...

Opublikowano

Warto, warto na pl,u wciąż gra bardzo dużo ludzi w ogóle po fuzji . Zagraj na negros ceny niskie. Hacki hmm. Pobierz kamermoda tam masz większość działających hacków. ;)

Opublikowano

hacki działają tylko te ze strony metin2mod.tk

ludzi gra masa

łatwiej zacząć gre i się czegoś dorobić ponieważ ceny itemów są banalnie małe :)

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu, więc tutaj się zapytam...

1. Dużo osób gra jeszcze na PL, zajęta jest cały czas polanka w m2?

1. Tylko na ch1 w m1 można kogoś spotkać?

2. Ja jakim serwerze jest najwięcej osób?

Opublikowano

Panie peter711

1. Tak polanki są pozajmowane lecz tylko w godzinach szczytu kiedy to wszyscy wracają z pracy/ szkoły ;] Zdarzają się też boty ale bardzo szybko GM'owie się tym zajmują :P

2. Nie tylko , oczywiście zależy jaki to serwer bo gdzie niegdzie na ch2 jest najwiecej np na Etolin'ie . Oczywiście na innych ch też można ludzi spotkać ale bardzo mało ich jest ;p

3. Tego nie wiem , wydaje mi się że wszędzie jest dużo ponieważ wieczorem jak i po 14 wszędzie jest chociaż jednen Channel jako BUSY :D

Zbieram +

Opublikowano

Każdy wie, że na PL okres grania bez złotówki się kończy, jeżeli masz czas, i wiadomo jednak pieniądze realne, żeby po rywalizować z innymi to czemu nie :)

Opublikowano

Polecam grać na negrosie (stary solar). Gra tam dużo ludzi i są niskie ceny. Co do cheatów to oczywiście metin2mod :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, to może zamiast pl-a lepiej wybrać jakiś zagraniczny serwer? Co polecacie z zagranicznych globali.

Opublikowano

A próbowałeś może gry na Metin2.sg ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

A nie lepiej na Polskich privach ?

Teraz wystartował Mortis.Pl (Start odbył się: 25.01.2014 (Sobota) o 20:00)

Podobno klimat starego dobrego PL-a gdzie np. Dropniesz item z 12inta i bedzie wartościowy ponieważ bardzo słabo zmianki lecą, oglądnij se filmiki o tym serwerze od Uzurpator-a

41814796447993033024.png

Opublikowano

Nie polecam już gry na, pl'u mało się interesują graczami ostatnie co zrobili to połączyli tylko serwery i dodali możliwość expa do 105 lv a nie do 99 lv a na prywatnych ciekawej jest.

Opublikowano
A nie lepiej na Polskich privach ? Teraz wystartował Mortis.Pl (Start odbył się: 25.01.2014 (Sobota) o 20:00)
Zleży mi na serwerze, który istnieje już o jakiegoś czasu i nie padnie po miesiącu.

A próbowałeś może gry na Metin2.sg ?
Tak mam gdzieś konto, tylko dawno nie wbijałem i nie wiem co się zmieniło. Powiedzcie mi jeszcze, który z zagranicznych globali najlepiej wybrać?
Opublikowano

W tym momencie na SG się nie opłaca grać, US i PH połączył się z SG, reszta to serwery gameforge. NAjlepszym wyborem będzie gra na metinie PL.

Opublikowano

Z pl-a polecam negros ceny są dobre i gra sporo ludzi, tylko załatw sobie jakieś eq inaczej musisz poświęcić sporo czasu żeby coś osiągnąć.

Opublikowano

Z pl-a polecam negros ceny są dobre i gra sporo ludzi, tylko załatw sobie jakieś eq inaczej musisz poświęcić sporo czasu żeby coś osiągnąć.

Jakie dobre ceny? oczywiście że nie Negros bo więcej wydasz na poty niż na eq nie zawsze taniej znaczy lepiej zrozumcie to w końcu............. Jeżeli na pozostałych serwerach jest dużo drożej a poty są w tej samej cenie to jasne że lepiej zaczynać na innych serwerach, po za tym na Negrosie są już duże lv tak jak i na innych serwerach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...