Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER Z BARDZO DUZYM DROPEM

ZMBH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lider: TheGamePOLSKA

członkowie: TheGamePOLSKA,MikoPL,barti10,assasyn29 a 5 osoby nie ma poki co c; Da rade zalatwic :D

średni wiek członków: 14 lat :D ( Ale ogarnieci )

0 dyskryminacji , poprostu jesteśmy ciekawi ;> Hmm z tego co zrozumiałem mam napisać co sądze na ten temat ? To myślę iż dyskryminacja w polsce jest na ,,dosyc wysokim poziomie'' Dlaczego? Nie raz slyszalem jak ktoś do kogoś mówi - CYGAN ! - Ale z Ciebie żyd ! NO DAJ JEDNEGO!!11jedenejden - Murzyn etc. Wiem także że to tak weszło w nawyk mówienia lecz powinniśmy to chyba zmieniać :D Nie irytuje mnie to jakoś,ale wkurza mnie jak ktoś np. mówi ,,polaczek'' Irytuje mnie dyskryminacja niepełnosprawnych,ponieważ to nie ich wina,że tacy są. Powinno ich się na rekach nosić że mają ochote żyć w takim trudzie :D

Jako 14 latek,nie mam zadużego pojęcia na ten temat ale pisze co wiem i hm? czuje? ;D

Pozdrawiam ZMBH

PS. Często Cię na hardcorach widziałem róznych,jestem stałym graczem owych serverów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...