Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] rankedy

4sweet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale to zależy od tego jak ci poszło na 10 pierwszych rankedach o ile dobrze rozumiem twoją wypowiedź bo jest bardzo chaotyczna

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

no ale to zależy od tego jak ci poszło na 10 pierwszych rankedach o ile dobrze rozumiem twoją wypowiedź bo jest bardzo chaotyczna

Na rankedach 4/6 albo 4/5. Możliwe że był jeden loss prevented, nie jestem pewny.

wjub1h.jpg

Opublikowano

To w sumie nie ma się co dziwić, za 4 winy nie ma opcji żeby cię wrzuciło do s2, tym bardziej że liga w pre nie jest aż tak ważna, czytałem gdzieś że cały czas po części oni doliczają wynik z s3, chociaż nie wiem czy to prawda s2 to miałbyś może za 7 winów ew. 8.

Opublikowano

To w sumie nie ma się co dziwić, za 4 winy nie ma opcji żeby cię wrzuciło do s2, tym bardziej że liga w pre nie jest aż tak ważna, czytałem gdzieś że cały czas po części oni doliczają wynik z s3, chociaż nie wiem czy to prawda s2 to miałbyś może za 7 winów ew. 8.

Po tym co napisałeś teraz myślę że źle zrozumiałeś więc napisze Ci to jeszcze raz.

W sezonie3 byłem silver2 40-50pkt, w presezonie miałem silver2 100pkt

Teraz cały czas wygrywam, czasmi przegram, dostaję po 24-30lp za grę

W sezonie4 miałem wynik 4/6 albo 4/5

Czy jest szansa że odrazu mnie wrzuci do silvera1 ? Wczoraj z s4, wbiłem promo do s2-1

lolking

http://www.lolking.net/summoner/eune/35324723

wjub1h.jpg

Opublikowano

ah. Wybacz po prostu 1 twój post jest zbyt chaotyczny. Uważam że raczej nie ma szans :/

Opublikowano

Po tym co napisałeś teraz myślę że źle zrozumiałeś więc napisze Ci to jeszcze raz.

W sezonie3 byłem silver2 40-50pkt, w presezonie miałem silver2 100pkt

Teraz cały czas wygrywam, czasmi przegram, dostaję po 24-30lp za grę

W sezonie4 miałem wynik 4/6 albo 4/5

Czy jest szansa że odrazu mnie wrzuci do silvera1 ? Wczoraj z s4, wbiłem promo do s2-1

lolking

http://www.lolking.net/summoner/eune/35324723

Spróbuj mieć dwie wygrane w serii,wtedy są szansę że wyrzuci Cię o dwie dywizję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...