Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] LatresoGames, Mine Latreso

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zglaszam zażalenie:

Owszem posiadam multikonto, ale to ja wysłałem zgłoszenie, aby zablokować tylko to stare konto czyli Mine Latreso, a zostawić LatresoGames. Chciałem zacząć od nowa, zapomnieć o starym koncie, poza tym stara nazwa była dziecinna.

Proszę o szybkie rozpatrzenie sprawy.

Opublikowano

Zglaszam zażalenie:

Owszem posiadam multikonto, ale to ja wysłałem zgłoszenie, aby zablokować tylko to stare konto czyli Mine Latreso, a zostawić LatresoGames. Chciałem zacząć od nowa, zapomnieć o starym koncie, poza tym stara nazwa była dziecinna.

Proszę o szybkie rozpatrzenie sprawy.

Nie ma tak, że sobie wyślesz zgłoszenie i możesz łamać regulamin.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No tak, ale chciałem zacząć od nowa, bez chamstwa, pozwalania sobie na zbyt wiele. Jeżeli i to was nie przekonuje do odblokowania mi konta, to możecie przepisać mój cały warn z poprzedniego konta na to, bez terminowo, żebym musiał się sam postarać, aby go zbić, żeby nie ulegało degradacji po czasie, jak jest (było) na starym koncie. Proszę o wyrozumiałość.

Opublikowano

Hmm...

Czytałem teraz regulamin globalny i nie znalazłem nic o multikontach, nawet ten wyraz, synonim wyrazu tam się nie znalazł...

http://www.mpcforum.pl/forum-636/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/

Więc chyba mam prawo spytać

na podstawie regulaminu: za co ten ban !?

Nie ma informacji o tym, że nie można stworzyć więcej niż 1 konto. pisze, że mam prawo do założenia 1

Brakuje mi tam słowa "tylko", więc nie złamałem regulaminu, czy nie mam racji ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...