Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bana dostajecie, gdy PBSS wykryje coś lub nagraliście filmik z zabronionymi rzeczami lub jakikolwiek inny dowód, oto rzeczy za które jest ban:

No Sky(brak nieba)

No Trees(brak Drzew)

no bulidings(brak budowli)

TweakNearPlane ( Pamietacie XRAY mode glitch? To to. )

Cham Hacks ( Modyfikacja Texturek ;D)

Ultimate View Mod(ten od Kenigera i jakikolwiek inny)

Parachute Hack (hack z spadochronem że wywala nas w kosmos ;D)

Speed Hack(ten w pojazdach)

Nie dostaniecie bana za;

Strings Modifications (zmiana napisów np Trafienie w Głowę zamienicie na HeadTroll)

No HUD(wyłączenie minimapy i ogolnie calego menu)

Show FPS ( pokazywanie FPS'ów)

No Grass(usniecie trawy)

No Flare (nie wiem)

No Glare(tez)

No PostProduction (Grain) (usuniecie efektu ziarna na wysokich

No Shadows (?)

To wszystko, sorry za to, że czasem polskich znaków nie ma, ale piszę z telefonu :D

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Bana dostajecie, gdy PBSS wykryje coś lub nagraliście filmik z zabronionymi rzeczami lub jakikolwiek inny dowód, oto rzeczy za które jest ban:

No Sky(brak nieba)

No Trees(brak Drzew)

no bulidings(brak budowli)

TweakNearPlane ( Pamietacie XRAY mode glitch? To to. )

Cham Hacks ( Modyfikacja Texturek ;D)

Ultimate View Mod(ten od Kenigera i jakikolwiek inny)

Parachute Hack (hack z spadochronem że wywala nas w kosmos ;D)

Speed Hack(ten w pojazdach)

Nie dostaniecie bana za;

Strings Modifications (zmiana napisów np Trafienie w Głowę zamienicie na HeadTroll)

No HUD(wyłączenie minimapy i ogolnie calego menu)

No Grass(usniecie trawy)

No Flare (nie wiem)

No Glare(tez)

No PostProduction (Grain) (usuniecie efektu ziarna na wysokich

No Shadows (?)

To wszystko, sorry za to, że czasem polskich znaków nie ma, ale piszę z telefonu :D

Od kiedy za usunięcie trawy nie ma bana?

436951440626370320491.png

Opublikowano

A jak usunac blur czyli ziarno na wysokich? Kiedys gdzies byl poradnik ale na tel. Nie moge znalesc, to samo pytanie do usuniecia trawy na high jak to zrobic? Mgle mozna usunac czy nie?

Opublikowano

A jak usunac blur czyli ziarno na wysokich? Kiedys gdzies byl poradnik ale na tel. Nie moge znalesc, to samo pytanie do usuniecia trawy na high jak to zrobic? Mgle mozna usunac czy nie?

Otwieramy plik general.con notatnikiem lub innym zamiennikiem :P dodajemy na samym dole 2 nowe ścieżki zapisujemy i klikamy na właściwości po czym zaznaczamy plik tylko do odczytu.

renderer.setFilmGrainStrength 0
renderer.setFilmGrainSize 0
Opublikowano

Otwieramy plik general.con notatnikiem lub innym zamiennikiem :P dodajemy na samym dole 2 nowe ścieżki zapisujemy i klikamy na właściwości po czym zaznaczamy plik tylko do odczytu.

renderer.setFilmGrainStrength 0
renderer.setFilmGrainSize 0

I za to na 100% nie ma bana, tak?! Bo szkoda mi ryzykować 1300zł wydanych na konto :D

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Plik general.con utworzylem w moich dok w plikach BF, wkleilem to co napisałeś i ziarna nie ma xD w końcu da się grać na high, bo przez ziarno musiałem grać na tych troche niższych bo oczy aż bolały.

Dopisz jeszcze co wpisać żeby trawe usunąć.

No Flare (nie wiem)

flara w tym przypadku opznacza flare obiektywu czyli takie kułeczka które pojawiają sie gdy patrzysz przez soczewke pod słońce

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dodaj w spoilerach porqdniki jak usunąć to, za co nie ma bana i dowiedz się i dokładnie opisz to przy czym masz, że nie wiesz... Bo teraz ten poradnik to syf.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...