Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]Pax TF

alano26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemango ;D otóż odłożyłem sobie te 400 dolarros (mieszkam za granicą) i mam pytanie ;) na midzie mainuje sobie właśnie tf'a a także talona i tu moje pytanie ;D czy warto mi kupić na e-bay'u PAX tf'a ? posiadam już jaxa z pax ;)

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

No jasne 400 dolarów to praktycznie nic, ja bym się nie zastanawiał. Ta skórka jest niesamowita, nic ci nie daję a co jedynie zmienia kolor postaci :)

Opublikowano

PAX TF jest bardzo rzadkim skinem, mając go otrzymujesz tak naprawdę większy respekt wśród graczy, tak jak napisałem na początku, mało graczy go ma, straasznie.

Opublikowano

Nie opłaca ci się, skin zmienia tylko kolor tf'a, kup sobie co innego :)

400 dolarów za żółtego Jaxa z pałką ? Proszę Cię człowieku.. Jak dla mnie ten skin jest wart 520 rp i tak bym nie kupił. Jak dla mnie jest fatalny..

Jaxa ? 0_o

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ta, do Jaxa też PAX jest

Co do skina to pewnie, że kupuj. 400$ to dość mało jak na skina. Mając go masz kolegów, respect na dzielnicy i wiele innych. Przepuszczają Cie w kolejce do spowiedzi itp.

żartuje, głowa Cie boli skina za 1000 zł ponad?

Opublikowano

No jo że się opłaca, mogę ci sprzedać full profeska, mam ten kodzik codziennie odkurzam tą kartkę itp. jest czyściutki, nieużywany. 400$ to będzie rozsądna cena.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...