Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak sie gra Tryndamere?xD

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, to nie troll pytanie, tylko normalne, nie wiem dlaczego ale nie umiem grać Tryndą, niby taka banalna postać a nie ogarniam, chodze nim do jungli i zawsze coś zyebie, np zrobie blue i reda i nie mam już hp ani potek, albo padne przy wraitach albo tym nowym, help me ;d

Opublikowano

Runy mam, standardowe AD, czerwone ad, zółte armor, niebieskie mg res, 3x duże pod ad i posiadam jedna pod lifesteal, runy mam 9/21/0 i jungle ogarniam z tego co wiem, na jungli mainuje SkurviSina.

Opublikowano

Na początku maxujesz Q, a na jakimś 4-5 poziomie już nie padniesz, nie ma szans. Blue robisz z pullem, wolasz mida i topa/bota na pomoc, potem mozesz stuknac tego nowego upiorka, wilki i duchy i na 3lvlu robisz sobie juz na spokojnie reda.

Trynda jest znacznie lepszy na topa. Na początku to w zasadzie papier dlatego farmisz sobie spokojnie do lvla 6, potem możesz lekko harrasowac przeciwnika, a potem wjechac w niego i jak masz malo HP to ult i dobijasz. Chwile przed koncem ulta regenerujesz HP poprzez Q. Nie wczesniej, bo znowu Ci zdejmie życie do 1 następnie padniesz. Proste.

Specjalista
Opublikowano

Mam taki sam problem z Masterem nie ogarniam go ;D Nie graj Tryndą na jungli bo to passe ;3 Na topie najlepiej, spokojnie czekaj do ulta i wtedy zacznie się rozgrywka ;3 Kup na początku Statikk a potem berserkerki a póżniej to już jak poleci gra.

Opublikowano

Gra tryndamere jest łatwa jak jebanie... w, e, na low hp r, jak się skończy ult q, i to wszystko.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

graj tym na topie i po prostu bij miniony. Jak złożysz cokolwiek to zabijaj, ta postać jest banalna :D

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Dam Ci kilka rad, ponieważ ostatnio bardzo często gram Tryndamerem.

Według mnie najlepiej Tryndą iść na mida, znakomity system ucieczki, do tego sustain, dzięki czemu Cie nie zabiją. Na początku weź E, a na drugim levelu W, postaraj się troche pushnąć, żebyś Ty miał 2 lvl a Twój przeciwnik 1. Powinieneś na 2 lvlu mieć ok. 70-100 furii, więc automatycznie E+W, i przeważnie masz first blooda.

Ogólnie maxuj Q, kup szybko sttatika i będziesz miał łatwy dostęp do farmy. Harrasuj swojego przeciwnika z auto attacku, i jak będzie chciał na Ciebie użyć jakiegoś spella zmisuj go swoim E.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Dam Ci kilka rad, ponieważ ostatnio bardzo często gram Tryndamerem.

Według mnie najlepiej Tryndą iść na mida, znakomity system ucieczki, do tego sustain, dzięki czemu Cie nie zabiją. Na początku weź E, a na drugim levelu W, postaraj się troche pushnąć, żebyś Ty miał 2 lvl a Twój przeciwnik 1. Powinieneś na 2 lvlu mieć ok. 70-100 furii, więc automatycznie E+W, i przeważnie masz first blooda.

Ogólnie maxuj Q, kup szybko sttatika i będziesz miał łatwy dostęp do farmy. Harrasuj swojego przeciwnika z auto attacku, i jak będzie chciał na Ciebie użyć jakiegoś spella zmisuj go swoim E.

Ale na co mu jest iść na mida, skoro na topa ta postać jest najprostsza wyjdzie mu taki brand w miarę rozgarnięty i jest po nim. W ogóle jaki jest sens iść na mida tryndą skoro masz dziesiątki dobrych AP. Chyba tylko 4fun, poza tym on napisał że nie ogarnia tryndy a uważam że mid jest najtrudniejszą opcją dla tej postaci :]

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Masz bardzo mocny 1/2 LV gdzie masz wysoką prawdopodobność critical strike. Zazwyczaj musisz się wyfarmić na linii żeby mieć botrk i stattik i potem solujesz 1v1 na topie, lub schodzisz z linii jeżeli wygrywasz, lub gdy przegrywasz pushujesz. Następnie w tfie koncentrujesz się na ważnych celach typu adc, apc bo zazwyczaj są papierami. Wchodzisz i próbujesz zrobić jak najwięcej na ulcie, z dobrym teamem nawet możesz uciec.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A jak przegrywasz i masz noob team to idź np. topa i pushuj cały czas.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...