Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę]Gm

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Doświadczenie:

nazywam się Damian mam 16 lat gram już w metin 2 bardzo długo gmem jeszcze jestem na serwerze NovartisMT2 ale z braku czasu gma (aqua) serwer upada ale pomagałem koledze w bardzo dużych sprawach ( czyli organizowałem oxy robiłem reklamę Serwa wszędzie gdzie sie da itp.

Ilość wolnego czasu:

wolnego czasu mam sporo mogę to rozpisać ;P: pon-wtorek- 6h sroda-piątek-4h weekendy -cały dzień

Cos o sobie:

jak pisałem na początku nazywam sie Damian mam 16 lat chodzę do gimnazjum w Szulborzu wielkim nie jestem zbyt rozmowy jestem bardzo pomocny w różnych sprawach np. w szkole zawsze daje kumplom ściągać(regularnie ;P)

Dlaczego ty:?

Gram w metina dużo lat znam się po prostu na wszystkim:) jestem bardzo pomocny a także cierpliwy ciężko jest mnie wytrącić z równowagi , mam bardzo duże poczucie humoru potrafie godzinami mówić kawały moim najważniejszym plusem jest umiejętność rozmowy z kolegami

Co oferuje:

-Pomoc w tworzeniu eventów

-Dobrą znajomość komend

-Poczucie humoru

-Znajdywanie Bugów na serwerze

-Reklamę serwera gdzie sie da

-Pomoc ludziom na serwie

-mikrofon

Myślę że moje podanie przypadło wam do gustu uwzględniłem w nim 1/4 mojego potencjału, resztę możecie odkryć w pracy ze mną na serwerze

Jakby co o to moje kontakty:

gg-47384306

Skype- damian.gradowski27

sorki za trochę nie wyraźne litery ale skopiowałem z worda podanie;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...