Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Premium Gold

wolnywyborca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tylko trzeba wtedy kupić na allegro NX za 60 zł a to się nie opłaca bo mi tylko o samego golda chodzi dokładnie żeby mieć 100% exp wcześniej dobre paczki robili np gold był z psg red lub XM8 za 5000NX albo nawet i taniej było bo wysłalem smsa jednego za 30 zł i miałem a teraz nic :( no cóż trzeba za kupony wymieniać .

Opublikowano

Chyba nie ma, ale te premium package się opłaca, tam jest fast reload który bardzo ci pomoże w wielu sytuacjach ;)

Wcale, że nie... nie opłaca się- w package jest wiele niepotrzebnych rzeczy, również bym wolał kupić same premium. Obecnie w item shopie są dostępne w takich postaciach:

CC18_View.png

- Bandage (30 days)
- SP 10% (30 days)
- Cross Hair 5 (30 days)
- Top Gun 1 (30 days)
- Extra Clip 1 (30 days)
- Medic Box (30 days)
- Fast Reload (30 days)
- 5th Slot (30 days)
W moim przypadku przydałyby się tylko rzeczy podkreślone na grubo, w dodatku cena tej paczki wynosi 13 900 NX cash, co jest drogo.
CC19_View.png
- Bandage (30 days)
- SP 10% (30 days)
- Cross Hair 9 (30 days)
- Top Gun 2 (30 days)
- Extra Clip 2 (30 days)
- Dinar 20% Up (30 days)
- Heavy Ammo Box (30 days)
- 5th Slot (30 days)
Tak j/w, w dodatku paczka kosztuje 14 5000 NX cash.
Wolałbym poczekać jakiś czas, gdy w item shopie na stronie będzie ponownie dostępna sama premka za przystępną cenę bądź jakaś paczka z broniami.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ja nie pamiętam, żeby kiedykolwiek było premium za 5k nx + do tego z broniami red? śmiszne to, ale nie wierze, a co do tego to możesz zrobić troche nx i dokupić sms, ja tak robiłem.

Opublikowano

Ja nie pamiętam, żeby kiedykolwiek było premium za 5k nx + do tego z broniami red? śmiszne to, ale nie wierze, a co do tego to możesz zrobić troche nx i dokupić sms, ja tak robiłem.

Sam jesteś śmieszny i żałosny , jak napisałem że tak było to tak było i to było dobre posunięcie przez Nexona a nie robić paczki po 1500 NX za 60zł z allegro , za to cene jednak wolę kupić oryginalną np Fife13 więc ich strata bo by mogli zarobić ale tako samą polityke wybiera wiekszość dużych korporacji np Microsoft ale ok jak nie ma to nie ma koniec tematu :) a tu screen :

d.jpg

Opublikowano

Było było, od 22 grudnia do 2 stycznia była promocja na wszystko co jest w IS na stronie, dlatego zamiast 10000 NX było za 5000 NX premka ;)

Opublikowano

Cez4rPL to również to nie to :) ja kupywałem w pazdzierniku i na początku grudnia i zawsze te premki były a teraz jak dodali świąteczny patch w połowie grudnia tak do tej pory nie ma ani zwykłej ani z broniami :( a szkoda bo dobre itemy dodali za kupony co zbiera się co dzień . Temat do zamknięcia jeśli będzie możliwość kupna to piszcie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...