Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS2 SCPH 75004 zepsuty silniczek

metin65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w mojej konsoli slim model SCPH 75004 zepsuł sie silniczek. Znalazłem na allegro silniczek , piszę do sprzedającego czy będzie pasował do mojej konsoli a on mi napisał "jeżeli w konsoli jest laser SPU3170, to silniczek jest niewymienialny" . Sprawdzałem w necie mój model ma prawdopodbnie ten laser , jeszcze go rozkręce i sprawdze. Ale o co mu chodziło z tym "niewymienialny?" za sensowane odpowiedzi lecą + , Pozdrawiam:)

Opublikowano

Witam w mojej konsoli slim model SCPH 75004 zepsuł sie silniczek. Znalazłem na allegro silniczek , piszę do sprzedającego czy będzie pasował do mojej konsoli a on mi napisał "jeżeli w konsoli jest laser SPU3170, to silniczek jest niewymienialny" . Sprawdzałem w necie mój model ma prawdopodbnie ten laser , jeszcze go rozkręce i sprawdze. Ale o co mu chodziło z tym "niewymienialny?" za sensowane odpowiedzi lecą + , Pozdrawiam:)

No nie wiem na zdrowy rozum słowo "niewymienialny" to znaczy, że chyba się nie wymienia, tak? Jeżeli w konsoli masz laser SPU3170 to nie możesz w nim wymienić silniczka. Jak dałem błędną odpowiedź to proszę mnie poprawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...