Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wklejanie broni...

1isonlyme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewne pytanie czy po patchu w wr-u mozna jeszcze wklejac bronie?poniewaz widzialem wklejaczy a z programow typu artmoney i cheatedengine p[robowalem wkleic ale sie nie da...prosze o pomoc.jesli ktos zna jakis program do wklejania (dzialajacy) bardzo bym prosil o link

Specjalista
Opublikowano

Da się wklejać broni lecz nie pograsz na nich dłużej niż 5 sec... programy są te co były ... po 5 sec wywala cie i resetuje sloty...

Plx kloze dis temat pliz ...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Wklejac nie mozna, ale niektore hacki dodaja bronie, ja wlasnie na takich hackach gram.

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

Ja niemoge double post kamilek wiesz odczego jest opcja edytuj?? żal

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano
chyba ze hack na bronie ale przewaznie taki hack kikuje

Ja mam kilka hackow i zaden nie kickuje, jak ciebie kickuja to pewnie jakies lipnie masz.

obraz.png

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

@up

I jakie bronie masz Dual Scorpions i Winchester... Tylko te bronie zadają obrażenia (damage) a inne są tylko na pokaz. Przyznam, że dzisiaj widziałem 2 lvl z TMP9 ale skąd on to miał?

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Opublikowano

albo dostac promocode od kolegi.... ja sam takie rozdawalem.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano
@up

I jakie bronie masz Dual Scorpions i Winchester... Tylko te bronie zadają obrażenia (damage) a inne są tylko na pokaz. Przyznam, że dzisiaj widziałem 2 lvl z TMP9 ale skąd on to miał?

Mialem wszystkie bronie i wszystkie dzilaly! I to nie byly wklejone.

obraz.png

• Dodaj nową pozycję...