Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] GTA iV Save.

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam swój save z przed kiedyś tam, wrzucam go do folderu z save'ami odpalam grę, loguje się na konto GFWL i wyskakuje że save jest zrypany, i zaczyna grę od nowa...

Ogarnia ktoś jak dokładnie wrzuca się save do gta iv ?

Wersja Steamowa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Sprawdź, bo może wrzucasz save, który w jakiś sposób jest nie kompatybilny z twoim patchem lub modyfikacjami.

Opublikowano

save był z czasów gdy nie modowałem GTA iv ( bo chciałem znów się przełamać i je przejść...)

sprawdzałem też z innymi save'ami (z neta) i nic.

wersja GTA to 1.0.7.0 (chyba ostatni do podstawki)

czy poza wrzuceniem do folderu, trzeba zrobić coś jeszcze?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czasem trzeba też wrzucić pliki dodatkowe ktore daje autor "sejwu". Tak czy tak bardzo mozliwe, ze path jest nie zgodny. Albo wtedy miales wgrane spolszczenie a teraz nie masz. Lub na odwrot.

Opublikowano

spolszczenia są dla słabych...

dobra yebać... zanudzę się znowu tą pseudo fabułą...

@edit.

problemem jest GFWL, który zapisuje chyba w chmurze ( nie wiem czemu nie pobiera save... ale chooy tam)
pomogło zainstalowanie xliveless który tak jakby wyłącza GFWL... a co za tym idzie, o multi możesz zapomnieć.
;/

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...