Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam zamienił mi TF2 na Portal

mikis2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jak włączałem steame żeby sobie w tf2 zagrać to patrze, a tu nie ma Tf2 tylko Portal ( a osiągnięcia itd. są z tf2). Czy wiecie o co chodzi ?

Za wszystkie odp. z góry dzięki

P.S. czy jeśli będzie konieczny reinstall to przedmioty pozostaną mi, ponieważ miałem ich sporo i nie chciałbym od nowa ich zdobywać.

Opublikowano

czyli mam reinstalnąć bo wole mieć Tf2 niż portala

Tylko że nawet jak reinstaluje to pisze mi że pobieram portal LOL

PLZ help

Opublikowano

a tak propos to już odinstalowałem już ale to chyba nie ma róznicy bo tylko zamiast graj jest przycisk intaluj za jakie 10 min zapodam screena bp musze zjeść obiad

Opublikowano

a tak propos to już odinstalowałem już ale to chyba nie ma róznicy bo tylko zamiast graj jest przycisk intaluj za jakie 10 min zapodam screena bp musze zjeść obiad

Witajcie. Ja też mam taki problem na Steamie. Akurat Ja chciałem zagrać w Dota 2, a pisze, że mam Left 4 Dead 2... Usuwałem, ściągałem jeszcze raz, ale nic nie pomogło. Nie tylko my mamy taki problem, bo na forum Steam też parę osób o tym pisize. Nie wiadomo tylko skąd ten problem się wziął i kiedy to zostanie naprawione.

Opublikowano

Ja tak samo. Help. Macie może kupionego orange box'a, czy samo TF2?

EDIT: Gówno. Dota także zamieniła się na L4D. Pozostaje tylko czekać aż śmiecie ze steam'a to naprawią.

Opublikowano

Okey, mam rozwiązanie. Wrzućcie to jako adres to przeglądarki.

steam://flushconfig

Uruchomi wam jakieś odnajdywanie lokalizacji plików. Musicie się potem ponownie zalogować do steam'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...