Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TomB - najlepsze panczlajny w Polsce?

Siódemka7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do dyskusji o TomBie, moim zdaniem zrobił ostatnio ogromny progress - 2014 będzie jego :)

169694.jpg

'' W życiu trzeba sobie zadać zajebiście ważne pytanie - co chce w życiu robić, a potem zacząć to robić. " ~ Tomasz Bajer

Opublikowano

Zapraszam do dyskusji o TomBie, moim zdaniem zrobił ostatnio ogromny progress - 2014 będzie jego :)

Beka, co z tego że wersy daje dobre jak flow ma fatalne 2014 nie będzie jego.
Opublikowano

Beka, co z tego że wersy daje dobre jak flow ma fatalne 2014 nie będzie jego.

ja pierdole

jesteś jakimś pajacem jak 90% ludzi ze slizgu, laik bogiem twoim? Wszystko co wyczytasz tam to przenosisz tutaj i uwazasz sie za "krula forumka". wypierdalaj

Opublikowano

ja pierdole

jesteś jakimś pajacem jak 90% ludzi ze slizgu, laik bogiem twoim? Wszystko co wyczytasz tam to przenosisz tutaj i uwazasz sie za "krula forumka". wypierdalaj

ryj tam gimbie, prawda jest taka że tomb ma takie chujowe flow że jest asłuchalny, na dodatek pisze to spierdolony umysłowo sajko tedzika, wracaj gównie do metina

Opublikowano

ryj tam gimbie, prawda jest taka że tomb ma takie chujowe flow że jest asłuchalny, na dodatek pisze to spierdolony umysłowo sajko tedzika, wracaj gównie do metina

"gimbie", ty kurwo jebana jeszcze cie pamiętam z peppy, wierny fan warszafskiego deszczu wtedy, haha!

Opublikowano

"gimbie", ty kurwo jebana jeszcze cie pamiętam z peppy, wierny fan warszafskiego deszczu wtedy, haha!

No bo kurwa jestem fanem WFD tak jak i TDFa. Wieczna beka z psychofaństwa,

Opublikowano

"2014 będzie rokiem tdfa"

spierdolino...

ciekawe czy alc też propsujesz?

nie pisz do mnie - ja moge, ty nie. czyli jak napisalem, ze 2k14 bedzie tedego to jestem jego psychofanem? gratulacje

Opublikowano

Tomb moim zdaniem potrafi rozjebać po całości, przykład fresh out da pen remix jakoś tak, ale i zjebać po całości jak w tych młodych wilkach - jeden strzał. Jak na Polskę, to poziom jego punchy jest wysoki, ale i tak wolę Ripa

Opublikowano

nie pisz do mnie "spierdolino" - ja moge, ty nie. czyli jak napisalem, ze 2k14 bedzie tedego to jestem jego psychofanem? gratulacje, spierdalaj

jedyne co możesz to przyjąć sztachetę pod żebra, prawilnie przypominam że wjebałeś się do tamtego tematu i zajebało psychofaństwem, po drugie wróćmy do tomba:

chuj z tego że spoko rozkminione i tak najlepiej WYPADŁ

Opublikowano

Tomb linijki ma dobre,ale niektóre jego zwrotki są asłuchalne(szczególnie przez wypadanie z bitu.Psychofani pewnie powiedzą OFF BEAT,ale Tomb to nie Bisz i nic takiego nie uprawia).Mimo to propsuję,bo jednak niektóre linijki są zajebiście sklejone

Opublikowano

pojebalo, moze czasem mu tam przejdą błyskotliwe linijki ale takie linijeczki moze napisac kazdy janusz, gorzej z ubieraniem tego we flow i wgl kawałki a to u tomba lezy, choc tez czasem miał przeblyski, progress zrobił, nowy ciach jest zajebisty, ale jeden kawalek na miliard innych chujowych nie daje mu mozliwosci rozjebania 2014

Opublikowano

2014 rokiem dioksa

"Wyglądasz jak Filemon, a Twoja gadka to kondom"

Dixon jeju..

To jest leszczyk.

W dodatku zacytowałes jego "panczlajn" który jest chujowy i bezensu :)

@ TomB to również dno

On ma być gwiazdą 2014r Polskiego rapu jak do tej pory zna go może 500 osób :)

Taki leszczyk nie ma szans.

Rok 2014 należy do Chady który wkrótce wyjdzie z kicia i nagra płytę :D

Opublikowano

Jebać śmiecia, złodzieja itd.

Typ który przejebał wszystkie bify (i dostał na ryj najlepszy diss w Polsce), nie ma flow, został pojechany na własnej płycie, nie wysłał płyt, no i najlepsze - przegrał bif z kanyeastem na slg (serio kurwa? :D)

Jak ktoś go słucha to beka z niego, nara.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...