Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Co Działa Komuś Fylongju S2

dawid28c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dubluj tematów bo będzie znowu SPAMM!

@topic

Serw na razie nie działa to IP co podał JEDEN Z USREÓW nie było prawdziwe (wiem bo sam zrobiłem spol na tym IP)

Na razie trzeba czekać.

Prawdopodobnie jest to "RESET"...Ale nie wiadomo czy serw nie padł mimo ze stronka działa.

Opublikowano

cześć, słyszałem, że to tylko większa reinstalacja serwera więc nie przeżywajmy.. mam nadzieje, że serwer ruszy bo długo pracowałem na kilka itemek które zdobyłem..

Pozdrawiam

LepszyOdChin

Jinno

Opublikowano

Ważne że stronka działa, możłiwe że robią coś z serwem bo ostatnio coraz większe lagi. Możę dodadzą red perełki do rybaka:) Nie bedzie trzeba kupować od chinoli :lol:

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Może coś robią na serwerze, może coś im się zepsuło i teraz naprawiają, a może ktoś im się do bazy włamał i teraz po nim sprzątają

Siemka

Opublikowano

Albo jednym słowem już go nie ma :DDDD Ale wątpię w to, że S2 już nie ma ! Miejmy nadzieje, że Jutro albo dziś go włączą :)

Opublikowano

hmm trochę to dziwne gdy dałem na rejestracje wpisałem login taki sam jaki miałem swoja postać i pokazało ze pomyślnie zrobił konto :/

Nie wiem dokładnie czy ktoś się włamał i skasował czy coś maja nie tak :P

Zbieram - :)

21495.png

youtube.png

ZAje. Filmik:P

u-banana.gif

banana2qs8.gif

Opublikowano

Hm.. koleś mnie denerwuje wrzuć spolszczenie adres stronki itp. jak masz ss-a ze stroną ... Po co denerwujesz ludzi.. niech już ruszy te longju bo nuda.. przez tego idiote zaraz jakiś modek znów zamknie temat bo uzna go za zakończony..

Pzdr

LepszyOdChin

Jinno

Opublikowano

@Up

Tak bedzie nowa strona. Raport za triple post.

@4Up

Możę byś podał linka??

Pozdro dla całego chunjo!!! Achilles

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...