Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] co sądzicie o tych postaciach na topa ?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co sądzicie o tych postaciach na topa : mianowicie chodzi mi o Nocturne'a i Irelię.

Obecnie obie te postaci są bardzo mało grane. Wczoraj grałem osobiście na topie Nocturnem to gra się w miarę przyjemnie, ma dmg, life steal, system ucieczki i może robić fajnego ganka z topa na mida.

Irelia również ma ogromny dmg nie wiadomo skąd , ale bardzo mało osób nią gra.

Co sądzicie o tych champach na topa ?

Opublikowano

Irelia jest mocnym pickiem, aczkolwiek mało popularna przez wcześniejsze nerfy. Pogrywam nią czasami, ale teraz jest meta na pusherów. Ma sustain i true dmg, a do tego w late game jest czołgiem ze sporym dmg. Nocturne bardziej użyteczny jest w jungle niż na topa, ale na upartego daje radę..

mqdefault.jpg

Opublikowano

Irelia i Olaf mało grane

. Polecam Ci na topa Rumble lub Shyvanne. Zajebiste mainy.

Opublikowano

Hahahaha olaf mało grany :D. Mało grany to jest rumble przez mega nerfa którego dostał już dawno temu. Irelia jest fajna do grania ale raczej nie na renkedy jest za słaba po prostu teraz. A jej ult to już tylko uśmiech wzbudza. A noc no cóż już parę razy widziałem jak przeciwnika roznosił.

Opublikowano

Nocturne całkiem spoko, Irelii nie znam nie grałęm, ale od siebie polecam Renektona Olafa albo Mundonsona.

Opublikowano

Irelia na topie jak najbardziej. Bardzo mocny pick, w late roznosi adc w 3 sekundy + stuny na niej trwają śmiesznie krótko.

Nocturne nie polecam, zbyt papierowy na tą linie, a chcąc robić go pod offtanka w early staje się useless :)

W tej chwili na topa mogę Ci polecić Mundo, strasznie mocny pick na grywalne postacie takie jak Jax czy Renekton, którego ostatnio widzi się coraz cześciej.

Opublikowano

Irelia i Olaf mało grane

. Polecam Ci na topa Rumble lub Shyvanne. Zajebiste mainy.

olaf japierdole, stary obudź sie mamy s4

irelia 100% trash meta ją wypszedziła.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nocturnem całkiem spoko ciekawe czy kiedyś nimi graliście a ogólnie wiecie coś o tej postaci ?

ta postać się nadaje tylko na jungle dlatego że jest bardzo mano żerny i nie nadaje się na top'a

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Obie te postacie na tą mete nie dosyć że są mało używane to masz od groma picków które są lepsze. Dla mnie obie są średnie

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...