Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lista ignorowanych.

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak dodam kogoś do listy ignorowanych to nie wylosuje mi się z nim nigdy mecz ? Czy tylko nie będę widział co pisze jednak mogę go spotkać w grze ?

Opublikowano

Z tego co zauważyłem nie możesz go mieć w teamie, ale w enemy może on być. Przynajmniej takie coś zaobserwowałem przez czas który gram w lola. Zawsze zmutowaną osobę spotykam w enemy, nigdy u siebie. Jednakże może to być przypadek, no i mogę się mylić ;/

928011413476457403957.png

Opublikowano

Z tego co wiem to nie może być on u cb w druzynie. Tak przynajmniej słyszałem ale nie jestem pewien

Opublikowano

A ma ktoś jakieś dokładne informacje ? Z góry dziękuje ;)

Może być w twoim team miałem tak 2x :). A i po każdym meczu nadal będzie zaznaczone ,że go zmutowałeś ,ale będziesz widział co on pisze tak więc musisz go zmutować jeszcze raz.

Pasjonat
Opublikowano

Możesz mieć taką osobę w teamie po prostu nie będziesz mógł z nią pisać. Jedynym sposobem na nie granie z kimś jest danie mu reporta za unskilled playera.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...