Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odbieranie konta ( ;

Gość Cl1ck3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eldo, otóz mam takie pytanie.

ODRAZU MOWIE ZE NIC NIE PORPONUJE I TO NIE HANDEL..

Czy jakbym sprzedał konto na allegro z LoL-a, podał bym mu passy, e-mail i haslo do e-maila.

A następnie po 2/3 miechach chciał odebrac to konto.

To byłaby taka mozliwosć?

Bo słyszałem, że jak się jakieś dane poda na supporcie to jest mozliwosc.

Licze na doświadczone odpowiedzi.

Opublikowano

Tak da się odebrać konto na luzie. Piszesz do supportu oni zadają Ci pyt. na temat konta np. kiedy powstało, pierwsze postacie itp jak odpowiesz to odzyskasz konto.

Opublikowano

Jak bym cię znalazł to bym powiesił za jaja, jak można być takim chamem ? To jest forum o cheat'ach a nie o złodziejach i kradzieżach.

@top

Możliwość odzyskania jest, sam z niej byłem zmuszony skorzystać, gdyż ktoś wbił mi się na konto. Trzeba podać im dużo informacji takich jak : pierwszy kupimy skin/ champion i takie tam bzety o których możesz nie pamiętać.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Je*any złodziej jak bym mógł to odrazu bym ci tu perma je*nnoł bo jak można być taką ku*wą? Wyp*erdalaj z tego forum je*any frajarze

Opublikowano

Skoro sprzedajesz konto to nie wypada jego odzyskiwać to jest oszustwo... Tak można odzyskać konto jak napiszesz zgłoszenie do Riotu i odpowiesz na parę pytań i ci dadzą.

Zbieram minusy !!

Opublikowano

Lol, ale spina, i te wyszukane teksty, najbardziej rozbawiły mnie komentarze LOLMaster'a i Ronter'a, takie dzieci powinno się kastrować już przy porodzie żeby nie rodzili się następni tacy.

@Top Możesz odzyskać, piszesz do supportu, oni Ci zadają dużo pytań dot. tego konta, oczywiście żeby udowodnić że to na pewno twoje konto, jak odpowiesz to odzyskasz konto.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No to prawda, jak sprzedajesz konto to sprzedajesz je, a nie "wypożyczasz"...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jeżeli kupujący będzie ogarnięty to zgłosi to gdzie trzeba. Konta nie odzyska ale jako, że sprzedaż jest niezgodna z regulaminem gry to konto zostanie zablokowane. Sam się wytłumaczy, że mógł nie wiedzieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...