Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"no Dmg?"

Botek113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzis gram sobie na 734f i pewnej surze(^^) nie dalo sie dmg zadawac ;d na bank miala ok. 80lev bo miala szpona i hwanga ;d pdoobno to jakis bug gry ale niewiem jakie jakby ktos wiedzial bede wzieczny ;) oczywiscie + i 5 gwarantowane za jakakolwiek wskazowke

bez żadnych połnagich/nagich babke w sygnie

Opublikowano

Miał KD głupoty w broni, też tak miałem na privie... miałem kd głupoty w żalu i w pvp byłem nie pokonany (a nie byłem tam GM xD) Ale potem Game Admin się kapnął i kazał wyjąć i sprzedać u handlary

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Mogą być to lagi lub jakiś bug... a co do tego kamienie głupoty to wątpię żeby na zwykłym piwie gracz miał takie kd....

Możliwe też że miałeś za mały lvl lub on miał za dużo defa (ale wątpię co do tego defa)

Opublikowano

Pewnie kd głupoty miała, dostałe od gm albo jakimś cudem jej dropło

Ja miałem tak na FkYT2

Siemka

Opublikowano

Pewnie kd głupoty miała, dostałe od gm albo jakimś cudem jej dropło

Ja miałem tak na FkYT2

miałeś to dlaczego nie już go nie masz? fkyt2 jest online....

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

KD głupoty dropi na privach:

SDlongju S2 % S1

FKYT2

ZZYT2

734f

oraz chyba na prawie każdym privie ponieważ GA nie umieją zablokować dropu owego kamyczka (w 90% chcą by dropiły :D)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Dather, miałem bo sellłem eq i zrobiłem new postać inną klasą [ninja] i teraz nie mam :/

Siemka

Opublikowano

A z czego ten kamyk sie robi oO ?

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

komenda /pkmode 771 ustawia nam ochronny tryb pvp taki jaki mamy na 1lvl więc jak jesteśmy w m1 lub w m2 na tej komendzie to żaden gracz nie zada nam nawet jednego punktu dmg nawet jak ktoś ma rangę ujemną i jest na pkmode jest nietykalny nie trafimy go ani na wolnym ani na wrogim

Pewno dostanę opierdziel za ujawnienie tej komendy i pluski proszę ;p

Sam jej używam na mmyt2 jak wbijam skilla na P stoje przy handlarce a reszta tylko maha ale nikt nie trafia żadnym skillem ani żadym hitem jestem nietykalny wtedy ;p

Edit:Nie gwarantuje że ten sposób działa na wszystkich prywatnych serwerach

s2c77Oa.png

Opublikowano

komenda /pkmode 771 ustawia nam ochronny tryb pvp taki jaki mamy na 1lvl więc jak jesteśmy w m1 lub w m2 na tej komendzie to żaden gracz nie zada nam nawet jednego punktu dmg nawet jak ktoś ma rangę ujemną i jest na pkmode jest nietykalny nie trafimy go ani na wolnym ani na wrogim

Pewno dostanę opierdziel za ujawnienie tej komendy i pluski proszę ;p

Sam jej używam na mmyt2 jak wbijam skilla na P stoje przy handlarce a reszta tylko maha ale nikt nie trafia żadnym skillem ani żadym hitem jestem nietykalny wtedy ;p

Wielkie WIELKIE DZIEKI :) Leci + i 5 :)

bez żadnych połnagich/nagich babke w sygnie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to zaden abs tylko /pkmode 771 a zeby wylonczyc wchodzimy w opcje gry i bierzemy pokoj

Opublikowano

KD głupoty jest bardzo prawdopodobne :)

Istnieje jakiś kod do wpisania, przy którym będziesz traktowany jak gracz z 1-15 lvl

@UP

Nie doczytałem i napisałem swoje xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...