Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.us - Gdzie Gra Najwięcej Polaków?

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym przedstawić ten oto temat, w którym osoby grające na Metinie wersji Amerykańskiej mogły się wypowiedzieć gdzie jest więcej Polaków, czy jest na tym Metinie łatwiej niż na PL (słyszałem że o wiele). Sam właśnie ściągam Metin2.US. I sam bym się chciał dowiedzieć na WW. informacje :D

Pytania najczęściej kierowane do polskich graczy z Metin2.us:

-Na jakim serwerze grać by było dużo polaków, oraz mało tzw. "Neo"

-Czy są tam bronie na 80 oraz wyższy poziom?

-Na jakim królestwie grać by było dużo polaków?

-Kim najlepiej grać by było łatwo wyrobić EQ i Skille?

-Jak kupić tam Z8 Points (odpowiednik Smoczych Monet z wersji Metin2.pl)?

-Czy jeżeli polak pisze po polsku to może zostać zbanowany? (lub gdy napiszemy I'm Poland)

Z tego co wiem to:

-Na jakim serwerze grać by było dużo polaków, oraz mało tzw. "Neo" - Prawie wogóle
-Czy są tam bronie na 80 oraz wyższy poziom? - Nie wiem[/color]
-Na jakim królestwie grać by było dużo polaków? - Słyszałem że jest dużo polskich gildii, a co za tym idzie musi być dużo polaków
-Kim najlepiej grać by było łatwo wyrobić EQ i Skille? - podobno Wojownik Mental ponieważ silne ciało jest po 300.000 yang (300k)
-Jak kupić tam Z8 Points (odpowiednik Smoczych Monet z wersji Metin2.pl)?- Nie wiem
-Czy jeżeli polak pisze po polsku to może zostać zbanowany? (lub gdy napiszemy I'm Poland) - Nie zostanie, nawet przy rejestracji jest wybór kraju ->> Poland (Polska)

Proszę o odpowiedzi od graczy, którzy wbili tam jakiś taki lvl (czyli nie np. 20).

@Edit:

Proszę odpowiadać w takiej formie jak ja zrobiłem :)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

-Nie wiem,ale ja gram na Free Kingdom czy jakoś tak

-Tak,widziałem woja z syrkiem

-Shinso (czerwoni)

-Moim zdaniem Ninja Dagger,eq w miare tanie,ku też,a w pvp jest dobra, dobrze sie nim expi,może sobie sam lurować...

-Nie wiem

-Na 90% nie,bo to jest Global ;)

Opublikowano

-Na każdym serwerze są "dzieci NEO'' wiec to jest mało ważne....

-Podobno tak ale nie jestem pewien

-Nie da się powiedzieć gdzie ile gra polaków wszędzie mniej więcej równo

-Ninja dagger TANIE EQ BARDZO DOBRY W PVP I PVM

- Nie wiem ;d

- Nie na 100%

Opublikowano

tak kamienie po 120k, ale Najlepsze jest to że nie ma tam tylu wojowników, w sumie tam jest tyle wojowników co na PL jest Ninja. (z 1h dopiero gram xD). Ale np. KU silne ciało nawet za 300k nie chciało zejść :D

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Silne 300k? :> Chyba 1.5kk+

-Na jakim serwerze grać by było dużo polaków, oraz mało tzw. "Neo" - Prawie wogóle

-Czy są tam bronie na 80 oraz wyższy poziom? - Nie wiem[/color]

-Na jakim królestwie grać by było dużo polaków? - Słyszałem że jest dużo polskich gildii, a co za tym idzie musi być dużo polaków

-Kim najlepiej grać by było łatwo wyrobić EQ i Skille? - podobno Wojownik Mental ponieważ silne ciało jest po 300.000 yang (300k)

-Jak kupić tam Z8 Points (odpowiednik Smoczych Monet z wersji Metin2.pl)?- Nie wiem

-Czy jeżeli polak pisze po polsku to może zostać zbanowany? (lub gdy napiszemy I'm Poland) - Nie zostanie, nawet przy rejestracji jest wybór kraju ->> Poland (Polska)

1. Po co odpowiadasz skoro nie wiesz? Mało neo - angielski ich odstrasza.

2. To samo-.- Tak są

3. Jinno i co chwilę na ogólnym spam po Polsku (s2).

4. Po co odpowiadasz? - PayPal.

5. Tak, może zostać jeżeli pisze na ogólnym - 2 ostrzeżenia i ban.

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Opublikowano

-Na jakim serwerze grać by było dużo polaków, oraz mało tzw. "Neo" - Są tylko dwa servery i polecam Free Kingdom bo najwiecej polakow , poniewaz to 1 server , malo jest Neo bo jak oni maja wbic na US jak angielskiego nieznaja a polski ledwo ledwo

-Czy są tam bronie na 80 oraz wyższy poziom? - nie wiem

-Na jakim królestwie grać by było dużo polaków? - iinoo tam zawsze bylo najwiecej ludzi

-Kim najlepiej grać by było łatwo wyrobić EQ i Skille? - polecam szamana xD

-Jak kupić tam Z8 Points (odpowiednik Smoczych Monet z wersji Metin2.pl)? - jakos sie napewno da

-Czy jeżeli polak pisze po polsku to może zostać zbanowany? (lub gdy napiszemy I'm Poland) - nie

Opublikowano

Też chciałem zagrać ale jeżeli przez Sms nie da się kupić tych Z8 Points to nie ma sensu bo dobije powiedzmy 55lv i nie będę miał tych Z8 na przepustkę do V2 to większego raczej nie dobije. :(

Opublikowano

-S1

-Tak

-Shinsoo

-Wojownik Mental

-Nie wiem :/

-Na 100% nie

Siemka

Opublikowano

Kiedyś grałem na US'ie, to pozwolę sobie odpowiedzieć

-Polecam S1... no, bo może nie grałem na S2 xD (Ale w niezłej cenie są KU na S1, więc jedna aura - 1/2kk)

-Są, widziałem paru.

-Grałem w Chunjo, i bardzo rzadko spotykałem polaków, lecz na ogólnym chacie ich nie brakowało

-Taa, Mental

-Hmm, jeszcze nie próbowałem ;p

-Hmm, ja odpisałem do polaka po polsku na ogólnym, i jakoś się nie uczepili ;p

PS: Nazwa tematu powinna brzmieć "Prawdy i mity o Metin2.us" :]

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

nie potrzebne Ci ZP, do v2 teleportuje Król. Wystarczy poprosić. Ja gram/grałem na New World. Dużo polaków.

Jeśli by Cię interesował gold to pisz na PW>

NIE - SERWER OFF. - i nie pytaj mnie o to.

Watch your back.

Nowe filmy:

http://www.youtube.com/user/ClickHourDone

Opublikowano

Moim zdaniem Sura WP, taniutkie KU, za grosze dosłownie, FMS+9 też tanio, zbroje może trochę droższe od zbroi dla woja. Ale i tak taniej wychodzi. A wiadomo, dobrze rozlożone skile WP i postać nie ma sobie równych.

Watch your back.

Nowe filmy:

Opublikowano

nevvhuman a jak znaleźć króla? Grałem tam trochę i właśnie te z8 mnie zraziły. I co napisałeś dokładnie?:P Bo jeszcze mojej prośby by nie przyjął ;]

Opublikowano

Na ogólnym pisze ze teraz tp do v2. By mogl cie przeniesc musisz byc w swiatyni hwang.

Kazde krolestwo ma swojego krola.

Watch your back.

Nowe filmy:

Opublikowano
Po co ci za sms jak za free tam sa Z8 lol

A ja chciałbym wiedzieć jak zdobyć je za free. Jak ktoś wie proszę podpowiedzieć.

Opublikowano

Aura (Heroik Strike czy jakoś tak) kosztuje 700k :OxD... Widzę nawet ładnie idzie :D... A ilu polaków z high lvl już dzisiaj widziałem :) Gram na S1 Chunjo i co chwile ktoś z rangą [MOD] pisze:

-Only English on Shout

Czyli tylko na naszym polskim "wołaj" nie możemy pisać po polsku, a reszta już jest OK... Tylko jeden - ... Wiecie dlaczego są takie tanie itemy? Bo nie można sprzedawać zwojów bodzia... A szkoda bo z tych czekoladek to już mam 2 xD... No nic w tygodniu wbije 30 i RIB na +6 może ;D

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Mam pytanie co do cen KU dla WP i eq dla WP na US (serwer obojętny)

Bo w tym temacie jest napisane, że KU są tanie a często widzę żę ku są jednymi z najdroższych.

Gra ktoś z was tam WPem?

Build taki sam jak na PLu?

OMG.TECZA!

Opublikowano

1. na USie jest bardzo malo Neo KiiiDow bo M2 US jest dla pozadnych ludzi :D

2.sa bronie na 80 np z Battle Sword (miecz bojowy) robi sie Epic Battle Sword (miecz syriusza)

3.polacy sa w kazdym krolewstwie...

4.wiadomo : na poczatek woj mental... po tym mozesz zmienic nawet na ponad 30 lvl zwojem z IS

5.Z8 pts radze kupowac paypal'em bo telefonem sie nie oplaca :D (3x drozej jesli nie wiecej)

6.polacy moga gadac po polsku w grze miedzy ze soba na szepcie albo na normalnym czacie , za pisanie w jezyku obcym na czacie ogolnym jest ban :D w grze sa [MOD]y ktorzy pilnuja shout box'u wiec najpierw ci daja warna , po tym blokuja chat , po tym dostajesz bana na kilka dni :D

dalem 100% prawidlowe odpowiedz na te pytania poniewaz na USie gram ponad 2 lata ^^ w swoich odpowiedziach jestem pewien w 102.6%

Opublikowano

4 - na PLu już to możliwe.

5. nie można telefonem zamawiać...

1. "pożądni" ludzie? o_O Chyba porządni...

@600post

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Opublikowano

Boy4538 bardzo bym prosił bo to by mi ułatwiło odczytywanie bonów itp. Ale na razie z moim angielskim dogaduje się z Amerykanami.

Moje motto życiowe

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...