Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 512 licencja

Pudzianos303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wczoraj napisałem o licencje 512 , oto dzisiaj przyszła mi odpowiedż że nie dostane za następujące powody:

* You have provided an invalid address. Free, anonymous email providers (such as yahoo, hotmail, gmail, etc) are not allowed.

* You have provided an invalid organization. You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.

* You have provided an invalid website url. You MUST provide a valid url to a working website for your organization.

1.Jak to zobaczyłem to myślałem że jebutne ..... Podałem im mój własny adres email który działa w 100% (Administracja@xx(domena mojego serwera)xxx.pl

2. Tutaj przy składaniu formularza wpisałem moją domene/strone . Lecz na niej nic nie mam (pusta)

3. To samo to w punkcie 2

Co zrobiłem źle?? Czy na stronie musi coś być ? Nie ogarniam tego prosze o pomoc .

Opublikowano

* You have provided an invalid address. Free, anonymous email providers (such as yahoo, hotmail, gmail, etc) are not allowed.

* You have provided an invalid organization. You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.

* You have provided an invalid website url. You MUST provide a valid url to a working website for your organization.

Po przetłumaczeniu wynika że:

- Podałeś zły e-mail

- Podałeś złą nazwę swojego serwera teamspeak

- Podałeś złą nazwę strony

Na czym masz stronę ?

Opublikowano

Musisz mieć strone z własną domeną i maila na tej stronie pisze wyraźnie

WARNING: Our Non-Profit License (NPL) Policies have changed! Our new requirements include the following: You MUST have a verifiable, operational website on a custom domain (eg - 'www.mygroupsite.com'). You MUST have an email address associated with your custom domain (eg - '[email protected]' -- personal email addresses as well as free email services such as gmail, yahoo, hotmail, etc, are no longer valid). You MUST provide a static IP address on which you intend to run your NPL-licensed server. If an NPL has already been issued on the IP address you supply, your application will be denied. You MUST host your NPL-licensed server on a unique IP address. When we verify your website, it CANNOT have any donation buttons or advertising of any kind. If you do not meet these core requirements, please DO NOT PROCEED.

Opublikowano

Musisz mieć strone z własną domeną i maila na tej stronie pisze wyraźnie

WARNING: Our Non-Profit License (NPL) Policies have changed! Our new requirements include the following: You MUST have a verifiable, operational website on a custom domain (eg - 'www.mygroupsite.com'). You MUST have an email address associated with your custom domain (eg - '[email protected]' -- personal email addresses as well as free email services such as gmail, yahoo, hotmail, etc, are no longer valid). You MUST provide a static IP address on which you intend to run your NPL-licensed server. If an NPL has already been issued on the IP address you supply, your application will be denied. You MUST host your NPL-licensed server on a unique IP address. When we verify your website, it CANNOT have any donation buttons or advertising of any kind. If you do not meet these core requirements, please DO NOT PROCEED.

Ludzie ja nie jestem pewny , mam wlasna poczte i wykupionqa domene (.pl) podalem mi i mojego maila administracja@(moja domena).pl i niby to jest źle? Nie rozumiem , PS . znam angielski i tlumaczenia nie potrzebuje .

Opublikowano

Rozumiesz angielski a nie wiesz co zrobić. Żeby dostać licencję trzeba mieć min. 16 lat z ogarniętym mózgiem. Tak jak wyżej osoba napisała, oszczędź tej licencji bo i tak ts3 padnie po tygodniu ;)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Szczerze? Takimi postami "oszczędź tej licencji bo i tak ts3 padnie po tygodniu ;)",

załamujecie mnie niesamowicie. Przez to, że większość ludzi nie chcę pomóc, pisząc

nie staraj się bo i tak nie wyjdzie zepsuła plany tysiącom ludzi, nie mówię tutaj tylko

o TeamSpeak'u, mówię ogólnie. Gdyby każdy pomagał osiągnąć coś drugiej osobie,

to pewnie i by stał teraz Team Speak, gdzie zamiast po 700 ludzi, siedziałoby 1024.

Znowu się żale... ale zaskakuje mnie już głupota ludzi.

Napisz do mnie na gg to się postaramy o tą licencję, bo tutaj tłumaczyć to za dużo.

Opublikowano

To nie chodzi o pomaganie, ale jeżeli osoba która próbuję założyć teamspeak i znając angielski nie umie przetłumaczyć sobie podstawowych zdań to co mu odpisali. A w tych czasach każdy się stara o to aby konkurencyjny ts3 padł chociażby nawet jak by miał 100 osób to i tak znajdzie się polaczek który będzie bawił się w wielkiego "hackera" który zacnie używa botneta aby wypier**** ts3.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

To nie chodzi o pomaganie, ale jeżeli osoba która próbuję założyć teamspeak i znając angielski nie umie przetłumaczyć sobie podstawowych zdań to co mu odpisali. A w tych czasach każdy się stara o to aby konkurencyjny ts3 padł chociażby nawet jak by miał 100 osób to i tak znajdzie się polaczek który będzie bawił się w wielkiego "hackera" który zacnie używa botneta aby wypier**** ts3.

Czlowieku , czy ty umiesz czytac ze ja mam wlasny mail na wlasnym hostingu i dla tego sie pytam dla czego tak napisali ?????? zalosne .

Szkoda słów . DO ZAMKNIECIA .

Opublikowano

Podali ci powody :

* You have provided an invalid address.  Free, anonymous email providers (such as yahoo, hotmail, gmail, etc) are not allowed.

* You have provided an invalid organization.  You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.

* You have provided an invalid website url.  You MUST provide a valid url to a working website for your organization.

Podałeś zły adres mail, na 100% nie podałeś domenowej wersji maila, raczej głupi nie są i nie napisali dla jaj punktu 1.

Podałeś złą organizację teamspeaka, ciekaw jestem co tam napisałeś najlepiej wpisz tam : Moj teamspeak.

Podałeś zły adres url. Obok pola podają ci przykład : (eg - "

http://www.myprojectsite.com

".) Czyli masz wpisać :

http://www.mojastrona.pl

Czy to takie trudne ? Masę tematów zakładasz a po chwili prosisz o zamykanie bo to rozwiązałeś, zanim założysz temat pomyśl jak to zrobić i oszczędź nabijania bez sensownych postów typu jak wgrać ikonkę na teamspeak 3.

@mod.

Pozdrawiam za punkt dodania mi ostrzeżenia cała banda tych moderatorów jest warta nic.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Dlaczego porównujesz wypierdalanie tsów przez bandę gimbusów do osoby, która potrzebuję pomocy?

Od tego jest chyba ten dział, bo wyżalać to się możecie na telefonach zaufania. Byle pierdolnąć głupim postem....

Pomyślcie zanim coś napiszecie, bo to jest spam, a nie odpowiedź na pytanie.

Tak samo tyczy się to ciebie Pudzianos, zakładasz co chwilę tematy zamiast zebrać wszystko w kupę.

Poza tym, pytania o jedną permisję możesz znaleźć na google.

Opublikowano

Podali ci powody :

* You have provided an invalid address.  Free, anonymous email providers (such as yahoo, hotmail, gmail, etc) are not allowed.

* You have provided an invalid organization.  You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.

* You have provided an invalid website url.  You MUST provide a valid url to a working website for your organization.

Podałeś zły adres mail, na 100% nie podałeś domenowej wersji maila, raczej głupi nie są i nie napisali dla jaj punktu 1.

Podałeś złą organizację teamspeaka, ciekaw jestem co tam napisałeś najlepiej wpisz tam : Moj teamspeak.

Podałeś zły adres url. Obok pola podają ci przykład : (eg - "

http://www.myprojectsite.com

".) Czyli masz wpisać :

http://www.mojastrona.pl

Czy to takie trudne ? Masę tematów zakładasz a po chwili prosisz o zamykanie bo to rozwiązałeś, zanim założysz temat pomyśl jak to zrobić i oszczędź nabijania bez sensownych postów typu jak wgrać ikonkę na teamspeak 3.

@mod.

Pozdrawiam za punkt dodania mi ostrzeżenia cała banda tych moderatorów jest warta nic.

No tak ty wiesz lepiej co napisalem .... W h... z tym ze kupilem eco uno i zalozylem wlasna pocze .... ty wiesz lepiej :) , co ja sie bede klocil DO ZAMKNIECIA!!!!

Opublikowano

Jeżeli chcesz się kłócić nie ma sprawy.

Ty masz mieć domenę i serwer www do tego serwera www podpiąć DNSy a następnie w panelu serwera www najczęściej to jest directadmin założyć maila lub też cpanel.

5nyzna.jpg

1385681103-U843596.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...