Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldofZombies

kupakurcjus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

Zamknięte z powodu braku maszyny.

Jeśli kupimy nową maszynę to serwer wystartuje.

Dzięki

MPC Love<3

Opublikowano

Greedo - prawdopodobnie tak :)

d4wid - nie myśleliśmy o tym, ale myślę, że nie będzie trzeba dodawać czegoś takiego ;D

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Napewno nie dodamy PVE, jest to serwer typowo PVP, na początku będą 3 mapy, Colorado, CliffSide, AtlantaCity, gdy mapy będą ciągle 10/15 osób, dodamy nową maszynę, co wiąże się z nowymi serwerami, wtedy prawdopodobnie będzie to wyglądać tak:

COLORADO 1:

COLORADO 2:

CLIFFSIDE 1:

CLIFFSIDE 2:

ATLANTACITY1:

ATLANTACITY2:

@EDIT
Nie dostaniesz od razu od snajpera, mówiłem że nie będziemy za bardzo stawiali na te snajperki.

MPC Love<3

Opublikowano

Napewno nie dodamy PVE, jest to serwer typowo PVP, na początku będą 3 mapy, Colorado, CliffSide, AtlantaCity, gdy mapy będą ciągle 10/15 osób, dodamy nową maszynę, co wiąże się z nowymi serwerami, wtedy prawdopodobnie będzie to wyglądać tak:

COLORADO 1:

COLORADO 2:

CLIFFSIDE 1:

CLIFFSIDE 2:

ATLANTACITY1:

ATLANTACITY2:

@EDIT

Nie dostaniesz od razu od snajpera, mówiłem że nie będziemy za bardzo stawiali na te snajperki.

Poszukujecie jeszcze ogarniętych ludzi do pracy nad serwerem?! Mogę zaoferować pomoc nad stroną/forum, przygotowanie unikalnego szablonu pod forum/stronę, pomoc w jej administrowaniu. Opieka nad grą FairPlay :> Czego oczekuję? Dogadamy się :)

ps. Nie mogę się dopisać na PW, gdyż opcja "Wyślij" jest ukryta...

Opublikowano

Na razie wszystko jest dobrze. Kenwood napisz mi na skype ( Nick: Centurion1555 )

@UP
Jak będą beta-testy to poinformuję

@EDIT

Wolicie raczej taką ALPHE czy taki PÓŹNIEJSZY STAN GRY. Wypowiadać się.

MPC Love<3

Opublikowano

Witam i bardzo mi sie podoba pomysł z polskim emulatorem. Nasz klan planuje przenieść sie i pomóc Wam wybić sie na szczyty :P Mamy duże doświadczenie z emulatorów innych takich jak 'biohazard' czy też dea*z' zresztą na tym drugim byliśmy najlepszym polskim klanem i czołówką statystyk ;) Czekamy na więcej informacji i chętnie pomożemy przy realizacji. NO MERCI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...