Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Japońskie - wasze odczucia

allinone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest wasza opinia na temat japońskich czołgów? Ja aktualnie mam Chi-Nu i gra idzie ciężko ale no nawet przyjemnie. Lubię nim grać choć jest papierowy. A wy jak oceniacie nowe drzewko?

signature.png

Opublikowano

Papier, przeciętne działko, słaba mobilność. Chinole są lepsze, nie mówiąc o np. niemcach czy ruskich (chodzi mi o medy)

Opublikowano

Papier, przeciętne działko, słaba mobilność. Chinole są lepsze, nie mówiąc o np. niemcach czy ruskich (chodzi mi o medy)

Nie ma meda co by miał dobry pancerz : P

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie ma meda co by miał dobry pancerz : P

W stosunku do innych medów ma słaby pancerz. Inne potrafią coś obić. Np T-62a, Typek 59. Nie wiem jak Xt, ale słyszałem, że też pancerzem nie grzeszy.

Opublikowano

t-54, t-62a, typ 59 w te male gowna wchodzi mniej niz w jakikolwiek inny czolg

Jak się nie wie, że kadłub to takie magiczne miejsce, gdzie trzeba strzelać w tego pokroju czołgi, to tak się ma -_-

Moim zdaniem T10 jest OP:

Dobra mobilność

Osłona działa nieźle opancerzona, do tego wieża naleśnik

Strzela co 6.6sec za 400...

Dobre camo

Takie są moje odczucia na temat dychy. Poczekam kilka updateów - jak nie znerfią, to będzie moim głównym celem :D

Opublikowano

Japońce zaczynają się od VIII, wszystko przed to kupa

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Jak się nie wie, że kadłub to takie magiczne miejsce, gdzie trzeba strzelać w tego pokroju czołgi, to tak się ma -_-

Dobra mobilność

Dobre camo

Takie są moje odczucia na temat dychy. Poczekam kilka updateów - jak nie znerfią, to będzie moim głównym celem :D

laaaaaaaaaaaal ameryke odkryles

a kadlub naprawde jest magiczny skoro 2/3 strzalow przyjmuje za zero

860331433165800174608.png

Opublikowano

Dobra mobilność

Dobre camo

Chyba pierwszy raz zgodzę się z Marvelusem113, X tier jest naprawdę fajny. Świetne opuszczanie działa, dobre jarzmo, naprawdę dobry RoF, dobra mobilność, działo trochę kapryśne.

7 tier to naprawdę przyjemny czołg. 8 jest jednym z najlepszych medów 8 tieru, chyba mój ulubiony razem z Indien-Panzer'em.

Opublikowano

Chyba pierwszy raz zgodzę się z Marvelusem113, X tier jest naprawdę fajny. Świetne opuszczanie działa, dobre jarzmo, naprawdę dobry RoF, dobra mobilność, działo trochę kapryśne.

7 tier to naprawdę przyjemny czołg. 8 jest jednym z najlepszych medów 8 tieru, chyba mój ulubiony razem z Indien-Panzer'em.

Moim zdaniem T8 to coś w stylu połączenia Pershinga z Indien Panzerem.

Wow. Zgodziliśmy się w czymś xD Tyle wygrać.

Opublikowano

ja z japońcami ide bardzo powoli. jestem cały czas na 2 tierze, 1 perki prawie dokończone i czołg wymiata :D

trzeba korzystać jak masz na start 100%załogi. skończe umiejetności dobije do 5 tieru i sie znów zatrzymam.

mi na razie sie podobaja. 2 tier w pyte. z tego ca zauważyłem 5t to troche free kill .

Opublikowano

Zgodzę się. Ale dopiero ta najlepsza armatka cokolwiek potrafi zrobić. 1. zasada - szukamy dobrych krzaków i uważamy żeby nas nie wykryli xD a tak na serio to trzeba się nim nauczyć grać i pamiętać że to papier.

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...