Gość Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Skąd moge wziąć darmowe przedmioty? Znalazłem artykuł: http://wiki.teamfortress.com/wiki/Scrap.TF/pl Incinerator Banking pozwala na "spalenie" jakiegokolwiek przedmioty bez żadnego zysku . Ten przedmiot będzie dostępny za darmo do wzięcia przez innych graczy z ekwipunku bota, któremu wcześniej daliśmy przedmiot. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opcje tą chyba wyłączyli, ale były i tak tam same nic nie warte skrzynki... Odnośnik do komentarza
Haronis Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Musisz uruchomić link w menu i tam masz... // ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Powiedz mi ktoś tera, jak mam 2 takie same itemy: Moge to w tym czymś wymienić na refy abo cokolwiek? Odnośnik do komentarza
dosking Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Masz premium? Jak tak to możesz wymienić je za scrapa każdy. A jak nie to możesz co najwyżej scrapa wytworzyć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.