MrCookiePolska Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Recenzja gry: Spyro The Dragon Gra Spyro The Dragon opowiada o dwóch przyjaciołach, którymi byli Spyro i Sparx. Przyjaciele to smok i ważka których połączyła miłość do przygód. Pewnego dnia w ich smoczej wiosce, przyszli źli ludzie i zakamieniowali wszystkich w szmaragd. Jednak udało się uciec jednemu ze smoków, a tym smokiem był Spyro. Po odszmaragdowaniu jednego ze smoków poproszono nas by odkamieniować resztę, i tu się zaczyna cała fabuła tej że gry. Sparx nie jest tylko ważką zbierającą pkt. ale też oznacza życie Spyro'a. Kolor złoty - 3 życia, kolor niebieski - 2 życia, kolor zielony - 1 życie, a następnie Sparx znika i każde uderzenie wroga nas unieszkodliwia. Mówiąc szczerze nie wiedziałem że gra która jest stworzona dla dzieci powyżej 7 roku życia mnie tak zafascynuje, mam nadzieje że was również tak jak mnie ta gra uraduje. Gra Spyro The Dragon nie jest dostępna na xbox - xbox360 - PS2 - PS3 ani na PC czy na Linux i MAC. Gra jest dostępna tylko na konsole PSX lub Emulatory PSX na komputer. OGÓLNA OCENA. Grze Spyro The Dragon daje 4,7/5 ponieważ bardzo dobra jest graficznie i audio ma również dobre. Jedyne czego mi zabrakło to napisy w dialogach. Gorąco zachęcam do zagrania w tę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.