Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYSTARTOWAŁ][HIT] PSVMC.PL - PODWODNY SURVIVAL [REAKTYWACJA][MULTIPLAYER][SEGREGACJA][LVLe][TOP 5][SKLEP I MARKET W GUI]

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

R
R
E
E
E
E
K
K
K
K
L
L
L
L
A
A
A
A
M
M
M
M
A
A
A
A

start.png

informacje.png

Nazwa Serwera: PSVMC.PL [Podwodny Survival][1.6.4]

IP: PSVMC.PL

Sloty: 60 (mozżliwość powiększenia do 120)

Typ Serwera: Podwodny Survival

Wersja Serwera: 1.6.4

zalety.png

LVLe na Chacie

Chcialbys "poscigac" sie z kolega kto wiecej kopie?

U nas jest to mozliwe! Wystarczy kopac bruk lub kamien by dostawac wyzszy LVL i nagrody

Cofanie na parkourach

Denerwuje Cie jak spadasz na parkourze i musisz wchodzic

po drabince? U nas tak nie ma!

U nas automatycznie teleportuje Cie na start Parkoura!

Segregacja itemow

Nie lubisz miec syfu w skrzyniach? U nas wystarczy

walnac w skrzynke by bylo znowu czysto i schludnie! :)

Sklep w GUI

Lubisz zawsze miec sklep pod reka? Nie lubisz chodzic na spawn do sklepu?

U nas caly sklep masz pod /sklep :)

Loteria Serwerowa

Lubisz wygrywac rozne rzeczy za nic? :)

U nas mozesz losowac dzieki specjalnej Loterii Serwerowej

ktora mozesz zdobyc z kamienia/bruku oraz lvlu

Informacje o Administratorze online

Koniec ze SPAMem "Czy jest admin?"!!

U nas zawsze mozesz sprawdzic czy Administracja jest online za pomoca komendy /admin

TOP 10 LVLi

Chcesz sprawdzic kto jest najlepszym kopaczem na serwerze?

U nas mozna juz to sprawdzic za pomoca komendy /top10

Market Graczy w GUI

Nie masz ochoty isc do kogos na wyspe by popatrzyc co ma na sprzedaz?

Tylko u nas masz dostep do specjalnego Marketu w GUI! Szczegoly pod komenda /market

administracja.png

Wlasciciel - 19Adam97

HeadAdmin - Frikoskyy

HeadAdmin - Egzader99

Administrator - dranger

Moderator - Artysta

screeny.png

spawn.png

spawn2.png

cobl.png

ox.png

spleef.png

pk2.png

pk1.png

liscie.png

coblarki.png

Zapraszamy do oceniania przyszłego serwera :)

Opublikowano

Zapraszam, pamiętam dawną edycję servera. Serwer był zajebisty, pamiętam jak się chwaliliśmy się ile to loterii kto ma xD . I te piękne eventy na drop loterii . ;) Dawne czasy. Pamiętam cię Adam i pamiętam że nazywałem cię złym żydem ! xD Więc witaj. Ps: Odczytaj to co napisałem ci na szepcie na naszym pięknym Mpc. ;) + Adam czy masz może skype ? + Czy szukacie może jakiegoś fajnego gościa do Teamu ? (Tak, tak fajny gość to ja xP) . ;)) POLECAM SERWEREK

A no Adam dlaczego wersja 1.5.2 ? ;P nie pomyliłeś się z 1.7.2 ? ^.^

image.png

Opublikowano

Zapraszam, pamiętam dawną edycję servera. Serwer był zajebisty, pamiętam jak się chwaliliśmy się ile to loterii kto ma xD . I te piękne eventy na drop loterii . ;) Dawne czasy. Pamiętam cię Adam i pamiętam że nazywałem cię złym żydem ! xD Więc witaj. Ps: Odczytaj to co napisałem ci na szepcie na naszym pięknym Mpc. ;) + Adam czy masz może skype ? + Czy szukacie może jakiegoś fajnego gościa do Teamu ? (Tak, tak fajny gość to ja xP) . ;)) POLECAM SERWEREK

A no Adam dlaczego wersja 1.5.2 ? ;P nie pomyliłeś się z 1.7.2 ? ^.^

Oczywiście, że mam skype wyślę Ci na PW i każdemu kto będzie chciał.

Dlaczego wersja 1.5.2?

Wersja taka, gdyż jest ona najbardziej stablina gdzie nie będzie lagów, bugów i crashów, gdzie przy 1.7.2 jest bardzo dużo błędów.

Opublikowano

bnsr.png

Krótko i na temat. Nie ma sensu robić na taką wersję serwera, poza tym 1.6.4 jest równie stabilne jak 1.5.2. ;-)

Opublikowano

Ja z chęcią zagram bardziej na 1.5.2 . Te serwery z nowych wersji w tej chwili stają się coraz gorsze. Wolę 1.5.2. Zagłosowałem . :)

19Adam97 Proszę o odpisanie na wszystkie moje pytanka . ;) W poprzednich postach. ;> i na pw ;)

image.png

Opublikowano

6 do 5 na 1.5.2. Głosowanie do dzisiaj do godziny 23:59 ;)

@up Rozumiem, ze chodzi o pytanie co do moderatorów? Jeśli masz TeamSpeak3 + Mikro + 16 lat + kulturę osobistą to zappraszam na PW.

Opublikowano

Nic nie jest podane co będzie można robić na serverze i kiedy ss-y ?

Na czym polega survival pod wodą ?

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Ja też wole 1.6.4 trochę mniej bugów i fajniej się gra według mnie :) 100% ze zagram na 1.6.4 , 50% ze zagram na 1.5.2

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Może dodacie screeny wygenerowanych kulek? ;3

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Kiedy przewidywany start?

Najprawdopodobniej w sobotę lub poniedziałek ;)

Może dodacie screeny wygenerowanych kulek? ;3

Kule mają 10x10 na start więc trudno będzie zrobić z wodą ;x

Opublikowano

Witam. Grafika nie jest boska ale zachęcił mnie opis. Mam pytanie czy będą frakcje/Klany/Wyspy czy coś?. Pytam bo pierwszy raz na nim zagram.

Opublikowano

Witam. Grafika nie jest boska ale zachęcił mnie opis. Mam pytanie czy będą frakcje/Klany/Wyspy czy coś?. Pytam bo pierwszy raz na nim zagram.

Można powiedzieć, że to taka "wyspa pod wodą". Frakcji nie ma, klanów również nie, ale można grać razem w kuli.

Opublikowano

No widzę że znacznie przewyższa w głosowaniu na 1.6.4. Szkoda ;c Miałem chęć zagrać na serwerze który nie ma dużej ilości tych nowości. Preferuję już bardziej 1.7.2 niż 1.6.4 ;> Teraz się waham nad graniem na psvmc ;p Zobaczymy. Może wbiję i zobaczę jak będzie czy ta administracja jest coś odrobinkę ogarnięta (bo tyle jej jest), jak to wygląda itp.. pamiętam że kiedyś było bosko. Mój nick to Kavashi. :P <Dawny Golden.>

image.png

Opublikowano

No widzę że znacznie przewyższa w głosowaniu na 1.6.4. Szkoda ;c Miałem chęć zagrać na serwerze który nie ma dużej ilości tych nowości. Preferuję już bardziej 1.7.2 niż 1.6.4 ;> Teraz się waham nad graniem na psvmc ;p Zobaczymy. Może wbiję i zobaczę jak będzie czy ta administracja jest coś odrobinkę ogarnięta (bo tyle jej jest), jak to wygląda itp.. pamiętam że kiedyś było bosko. Mój nick to Kavashi. :P <Dawny Golden.>

Jakoś nie widzę dużej różnicy między 1.6.4, a 1.5.2 poza tym pluginy są na 1.5.2. Szkoda, że tracisz nadzieję w serwer z powodu zmiany wersji.

Opublikowano

Ja zagram bez róznicy na wersje,chyba że ta wersją bedzie 1.5.2 lub w dół xDDD Ale czekam zniecierpliwiony na server,ale buagam,daj duże kule ;3

TheGamePOLSKA pozdrawia ;3

Opublikowano

Dzięki za opinie! ;)

Dodano nowy system bezpieczeństwa dla Administracji - Już nikt się na 100% nie wbije na konto Administratora.

Informujemy, że serwer będzie stał na wersji 1.6.4 ;)

@up co do kul: Jakby kule były duże gra nie miałaby sensu. Musi być coś małego by powstało coś większego ;)

Opublikowano

Ponieważ wszystko zostało sprawdzone, nie ma lagów informujemy, że Start odbędzie się jutro (24.01.2014) o godzinie 18:00. 1 osoba VIP jak zawsze :)

ZAPRASZAMY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...