masterchjek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam, dziś postanowiłem sobie odpalić cs'a i bardzo denerwowały mnie czarne paski po lewej i po prawej stronie, no cóż, postanowiłem wejść w opcje, i zmienić "resolution" czy jak to się tam zwało na Widescreen, od teraz nie mogę nic zrobić w cs'ie, o co chodzi? Jak to naprawić? Oczywiście mam cs 1.6 na steamie, a gdy wchodzę Opcje>Właściwości> Ustaw opcje uruchamiania wyskakuje komunikat "Opcje są przeznaczone wyłącznie dla zaawansowanych użytkowników" i co teraz mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBlant Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam, reinstaluj swojego CS powinno pomóc jeśli jednak nie pomoże to na swoim PC zrób nowe konto na nim powinno być git . Jeśli jednak to także nie pomoże to na pulpicie kliknij PPM rozdzielczość ekranu i tam po próbuj (nie wiem jak na innych systemach ale na Windows 7 po naciśnięciu PPM masz okienko i napis Rozdzielczość ekranu ) . 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morgan1211 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 co do pasków to chyba Otwórz biblioteke steam potem prawym na Counter-Strike i właściwości zakładce Ogólne wciśnij Ustaw Parametry Uruchamiania i wpisz tam komendę: -stretchaspect zapisz uruchom cs i ciesz się pełnym ekranem 4af Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBlant Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Niestety ja też mam paski po bokach i nie działa mi to. Ale jest to przydatne ponieważ możesz sb przed ekranem (w miejsca tych pasków) stawiać napoje (piwo, cole etc. ). 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.