PLDJKamilLOL Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam, mam problem dotyczący minecraft'a 1.7.4 (na innych wersjach jest wszystko w porządku), a więc po około 5 minutach grania w minecraft'a nagle zaczyna mi migać cały ekran (tylko w grze) i wyłączenie minecraft'a nic nie daje, muszę zrestartować komputer ale później 5 min gry i znowu to samo. W czym jest problem z minecraft, z kartą graficzną czy z czym ? PS.Nie wiem czy dobry dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beniaczek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLDJKamilLOL Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 @REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanMasterGames Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 No to tak jak @UP daj aktualizacje karty graficznej powinno pomóc a jak nie no to dzialamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLDJKamilLOL Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zaktualizowałem kartę graficzną, lecz nic to nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanMasterGames Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A może jak byś zainstalował od nowa minecrafta to może byś tak nie miał. A zobacz tak i zró aktualizacje wszystkie dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marwas Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 odinstaluj jave zrób restart komputera i zainstaluj najnowszą powinno zadziałać Do reklam mamy dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio443 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Polecam kupić nową kartę graficzną, lub sprawdzić czy wszystko w jedn. centralnej jest podłączone. Tez tak miałem ale wylaczylem kompa, wyczyscilem sloty, podociskałem wszystkie switche i działa #teams4bal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marwas Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 ALE TO MOŻE BYĆ TEŻ OD JAVY STARSZA WERSJA I JUŻ MC 1.7.4 NIE ODPALA Do reklam mamy dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio443 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 @up Przeczytaj dokladnie pierwszy post... Odpalił mu tylko że migał ekran.. #teams4bal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garnizon Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 PLDJKamilLOL ja na twoim miejscu zainwestowalbym w Nowa Silna karte graficzna tu znalazlem odpowiednia dla ciebie : http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=904〈=en a tu znajdziesz najlepsze karty (Top 10) dla ciebie : http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/karty-graficzne-polecane.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLDJKamilLOL Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dobra, więc będę musiał kupić nową kartę graficzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Przydziel więcej ramu do minecraft'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaklapiok Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 kup nowy pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.