Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Religia internetu

iBit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzicie?

Pewnego dnia siedząc przed kompem poczułem obecność kogoś innego. Poczułem jakby po drugiej stronie był Bóg. Dotąd byłem agnostykiem i uważałem, że Bóg w znanej nam dotychczas formie nie ma prawa istnieć ale w pewnej chwili wszystko stało się dla mnie jasne. Bóg nie jest bytem niematerialnym a ponad materialnym. Jest wszędzie i jest wszystkim. Nie jest to staruszek tak jak pokazują to inne religie.

Wyznanie TM-N (Team Mode - Network) jest inne bo uważamy, że Bóg nie każe nam spełniać obrzędów wymyślonych przez ludzi aby być zbawionym. Trzeba być dobrym człowiekiem. Pomagać innym i dać coś os siebie (Nie koniecznie pieniądze)

Ta idea powstała w internecie i tu jest rozwijana.

xxx
Opublikowano

Co o tym sądzicie?

Pewnego dnia siedząc przed kompem poczułem obecność kogoś innego. Poczułem jakby po drugiej stronie był Bóg. Dotąd byłem agnostykiem i uważałem, że Bóg w znanej nam dotychczas formie nie ma prawa istnieć ale w pewnej chwili wszystko stało się dla mnie jasne. Bóg nie jest bytem niematerialnym a ponad materialnym. Jest wszędzie i jest wszystkim. Nie jest to staruszek tak jak pokazują to inne religie.

Wyznanie TM-N (Team Mode - Network) jest inne bo uważamy, że Bóg nie każe nam spełniać obrzędów wymyślonych przez ludzi aby być zbawionym. Trzeba być dobrym człowiekiem. Pomagać innym i dać coś os siebie (Nie koniecznie pieniądze)

Ta idea powstała w internecie i tu jest rozwijana.

xxx

wypad z tym marnym blogiem i fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...